Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Permissions Ex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem poniewarz znalalzem jak dodawac rangi i wpisalem to byc miec range i jak pisze wogule nic nie mam ani kolorow ani rangi .

Jak to skonfigurowac trzeba cos w chat Menager zmieniac czy cos.Moze ktos mi wytlumaczyc lub prosze o linka jakis plikow gdzie mozna dawac rangi przez komende.

O jeszcze 1 jak wpisuje np by dac komus range w minecrafcie to pisze mi Innteral Error nie wiem czemu.

Dam Lubie To :D

Opublikowano

Hmm .

To tak

Kolory do rangi wymagają pluginu:

HeroChat lub iChat

A co do dawania to spróbuj tą komendą

pex user [nick] group set [grupa]

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Zapraszam Cię do mojego tuta na temat tego pluginu:

http://www.mpcforum.pl/topic/446740-tutpermissionsex/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wlasnie mam iChat ale wogule jak dodaje przez konsole np groupe admin dla siebie to potem jak pisze nie mam rangi a ni koloru a wpisalem komende na prefix dla admina

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tak samo, nie wiem co jest ; /

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...