Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Costium System

Pr0M@ximus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisano dnia 17.10.2011

English

Today we are releasing the Costume System, G1C Usable in-game, and Dinar/Lease Changes.

The Costume System during this release will have 5 Costumes *One for Each Class* and also 5 additional add on parts *One For Each Class*

You can now spend G1C in the game to purchase items.

Please Note:

Premium Discounts DO NOT apply to in-game purchases.

In-game purchases DO NOT qualify for the 400 G1C Promo Counter.

All weapon lease durations have been set to 7 or 30 days only!

Dinar Prices on most items have been modified.

All A.I. Weapons have been added to the in-game shop as F2P weapons *Except the T-Bomb*

The Katana, Throwing Knives, Combat Knife and M16A4 have been added as F2P weapons.

The M4Super90, Top Gun: Camo & Tiger have been added to the in-game shop.

Certain Items are no longer available for Dinar, such as the K/D Reset, Super Master, Double Up, Exp 20%, and Exp 30%.

There are a few additional updates which we cannot discuss elephantdance.gif

-Nemico

Poland :D przetłumaczony przez google !!!

Dziś wypuszczamy Costume System, G1c użytkowa w grze, a dinar / Kupno zmiany. Costume systemu podczas tej wersji będzie 5 Kostiumy * Jeden dla każdego * Klasa, a także 5 dodatkowych dodać na części * One w każdej klasie, * Ty może teraz spędzić G1c w grze do kupna przedmiotów. Uwaga: Zniżki Premium NIE stosuje się do zakupów w grze. W grze zakupów NIE kwalifikują się do 400 G1c Licznik Promo.Wszystkie czas trwania dzierżawy broń została ustawiona na 7 lub 30 December! Ceny Dinar w większości artykuły zostały zmodyfikowane. wszystkie bronie AI zostały dodane do w grze sklepu F2P broni * z wyjątkiem T-Bomb * Katana, noże do rzucania, nóż bojowy i M16A4 zostały dodane jako broń F2P . M4Super90, Top Gun. Camo & Tiger zostały dodane do w grze sklep Niektóre elementy nie są już dostępne dla Dinar, takie jak K / D Reset, Super Master, Double Up, Exp 20% i Exp 30 %. Istnieje kilka dodatkowych aktualizacji, których nie możemy dyskutować -Nemico

Jeśli było to PRZEPRASZAM !!

Zbieram mpclubie.png

WarRock IS THE BEST GAME EVER !!!!

Zostałem Obrażony mam warna Podcinam sobie żyły

Opublikowano

lol to jest news z 17 października, na samej gorze nawet jest data.

nie wiem, po co ten temat

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Po co to todajesz ? Skoro bylo z 1.5 miecha temu, i jeszce w google trans.... i nic sie zrozumeic nie da :)

down@ No napewno nikt nie zaglada do item shop i nie zauwazyl...

Opublikowano

Wiem Ale warto by to dać bo może nikt o tym nie wiedział pomyśleliście ? :)

Zbieram mpclubie.png

WarRock IS THE BEST GAME EVER !!!!

Zostałem Obrażony mam warna Podcinam sobie żyły

Opublikowano

Taki temat już był =.=" :

http://www.mpcforum.pl/topic/466657-info-czyli-co-nowego-w-warrocku-18-paz-2011/page__p__3322598#entry3322598

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dokładnie, było:

http://www.mpcforum.pl/topic/466657-info-czyli-co-nowego-w-warrocku-18-paz-2011/page__p__3322598#entry3322598

Close.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...