Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BFBC2

KrytycznyKrytyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 2 dni wczoraj kupiłem grę Battlefield Bad Company 2. Zainstalowałem i odpalam ikonę na pulpicie. Wyskoczyło okno, w którym pisało, że mam wersje załóżmy 2.00 (nie wiem dokładnie jaka to była wersja), a najnowsza wersja to załóżmy 4.00 i piszę, żeby grać muszę mieć tą najnowszą. Zgodziłem się i zaczęło się aktualizować. A to aktualizuje się z jedną dobę :/ ale wszedłem do folderu z grą (C:\Program Files\Electronics Arts\ Battlefield Bad Company 2) i odpaliłem BFBC2.exe i gra się włączyła. Grałem w single, stworzyłem sobie postać na multi, ale nie wyszukało mi ani jednego serwera. I tu moje 2 pytania. Trzeba mieć najnowszą wersje by grać na multi ? Jak się ma orginalną wersje to gra się w multi bez żadnego wpisywania jakiegoś kodu gdzieś ?

Proszę o bardzo szybką odpowiedź. Z góry dziękuję

Opublikowano

Musisz zaktualizować grę. Wejdź w folder z grą i tam masz BFBC2Updater czy coś takiego i musisz pobrać do najnowszej wersji inaczej nie zagrasz w multi.

Opublikowano

Podpisuje się pod odpowiedzią kolegi @UP

i dodam, że warto poczekać tą dobe na aktualizacje, ponieważ multiplayer warte grania ;)

Co do Twojego ostatniego zadania

(

Jak się ma orginalną wersje to gra się w multi bez żadnego wpisywania jakiegoś kodu gdzieś ?

)

to musiałeś wpisać kod przy aktywacji produktu (instalacji), lub w Originie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...