Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy sie oplaca / bezpiecznie / bez bana.

AdiBrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupić MW3 na allegro samego keya czy jest to legalne ? czy mogę dostać bana i stracić konto ?.

Kupywałem już 2 gry i wszystko działało już ponad 2 lata i nadal działają i nie mam żadnych zastrzeżeń.Ale słyszałem rożne pogłoski ze keye mogą byc nie legalnie zdobyte. Znalazłem bardzo dobra cen za 56 zł i to trochę podejrzliwe ale aż 66 sztuk już wysprzedano i 100% pozytyw. ?

Gng8i.png
Opublikowano

a czemu niby mial bys dostac bana? za kupienie gry predzej dadza ci jakies podziekowanie :D jedyne ryzyko jakie jest to to ze koles ci wysla fake keya ale wystarczy ze zglosisz na policje i oddadza ci kase i keya :P

Opublikowano

w minecrafcie ludzie kupowali kradzionymi kartami kredytowymi i sprzedawali na allegro i wtedy kod na gre wygasal (konto też) ,ale o tym ze steam tak robi nie słyszałem ,sam kupiłem mw3 na allegro (ruski kod ,ale działa)

jeśli gość ma 100 % pozytywów (lub nawet 95 %) i przynajmniej 50 tranzakcji to wszystko bedzie ok (na 100 %)

co do

a czemu niby mial bys dostac bana? za kupienie gry predzej dadza ci jakies podziekowanie :D jedyne ryzyko jakie jest to to ze koles ci wysla fake keya ale wystarczy ze zglosisz na policje i oddadza ci kase i keya :P

myślisz że to takie proste ??? idziesz na policje i oni ci oddaja kase ,wszystko od ręki ??? powodzenia

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Dobra dzięki po waszych wypowiedziach co raz bardziej chce mi sie grac chyba skuszę się na tą gre . : )

Gng8i.png
Opublikowano

Ja bym nie radził Ci kupować kluczy na allegro, nie masz 100% pewności, ale to Twoje pieniądze :)

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...