Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd z Kamer Modem !

pstrach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nastepujący błąd . Na metinu PL

Wszystko elegancko instaluje metina ,patchuje , wgrywam moda , wgrywam Bayypasa i elegancko mod działa.

Problem w tym , że jak 1,2,3 razy wyłoncze komputer to wyświetla mi się nastepujący błąd

" Run time error "53" File not found "

Mam wszystko zainstalowane, nie wiem o co codzi !!!!!!!!!

Najleepsze jest to , że jak zainstaluje metina od nowa,moda,blokade HS to mood dziala !

Ale to strasznie dużo czasu zajmuje !!!

O co chodzi , pomoże mi ktoś , mi się znade ze metek czegos nie zapisuje no i jeszcze jedna sprawa.

Gdy chcem Mooda PL zainstalowac ponownei w tym folderze to na końcu instalaji wyświela mi sie

Error

"Some files could not be created. Please close all applications , reboot Windows and restart this installations "

POMOCY

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I jeszcze jak w tym folderze chcę wlonczycc normalnego metina wyświetla mi się to .

Błąd podczas aktualizacji toorent

Plik nie mógł zostać stworzony

Ściąganie pliku nie powiodło się patch.metin2.pl/0.0.3/metin2client.dat.lz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie ale musisz zainstalować jeszcze raz PL'a potem kamer moda pobrać na nowo i zainstalować ale technika ; ) raczej dasz + za pomoc.?

50519179647393962656.png

|Sygnatura By TopStar|

Opublikowano

Ja tak cały czas robię , nie czytałeś mojego 1 postu?

Ja tak robie ! i Za każdym razem to samo ;(

Instaluje metina , patchuje , instaluje kamer moda (((mam go już na kompie )), następnie bayypasa i działa ! Tylko jak wylonczę komputer raz czy 2 to nie działa ! Wyswietla sie" Run time error 53 File not found "

"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wykasuj kamera z kompa, pobierz najnowszego. Zainstaluj metka spatchuj go na początek, po zainstalowaniu i spatchowaniu metka najpierw bybassa potem kamer... tylko sciągnij najnowszego kamera bo być może może starą wersje ;)

Opublikowano

Nie słuchaj się tych ludzi którzy mówią,piszą że masz instalować coś przeinstalować itd.Jest to wina programów w WIN xp (mi to nie raz wyskakuje przy odpalaniu FB).Poprostu odśiweżaj folder w którym masz moda lub resetni kompa około 3 razy i już ;p. Jeżeli nie pomaga to polecam NetFW 4 + MV 2010 :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...