Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rano ustawiłem sobie bota 35 warriorem na kokuru. Gdy patrzylem wszystko ladnie śmigało przychodzie za 2h patrze a tu taki widok

dedy.jpg

Moje ustawienia:

35828853.jpg

70442418.jpg

59442044.jpg

89165032.jpg

32635979.jpg

A tu log zaraz przed dedem

log.jpg

Ktoś wie o co chodzi?

sygnae.jpg

Opublikowano

Pewnie, że możliwe . To nie jest wina bota i nie zależy to od ustawień . Może po prostu mobki były za silne . Przecież nie masz żadnego buffa na hp .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

mobki za silne? Jak expilem sro kingiem to all bylo normalnie max 3 dedy na dzien. Moim 76 rogue mam to samo. 24 dedy po nocce. na sbocie potrafil 24/7 bez deda. Nie moge sprawdzic co jest powodem bo mam clientless

sygnae.jpg

Opublikowano

Omg koleś, ale ty masz problemy...

Jak expisz na kokoru to startujesz pewnie z sam to na spota masz blisko i te dedy są możliwe...

Powiem ci dlaczego,pewnie na twoim spocie tym co bocisz zrespił się giant, a może nawet dwa i idąc na spota pewnie zlurujesz na siebie jeszcze kolka koko i dead murowany...

I tak w kółko dochodzisz na spota i dead.

Opublikowano

Poty HP tylko na 50%? Używasz wbudowanego w clienta autopota czy co? Jak tak to spróbuj tam wyłączyć i w bocie ustawić normalnie.

Opublikowano

To na pewno nie wina giantów. Co do hp to w sro kingu zawsze mialem ustawione 50 % i chodzil super. Co do tematu to tak wlasciwie problem nie aktualny poniewaz dzisiaj kupilem sbota. Dzieki wszystkim którzy starali sie pomóc.

sygnae.jpg

Opublikowano

A ja wiem w czym problem . Ostatnio na serwerach spawnuja quest moobki , ktore maja 85 lvl . Zaijaja wszystko co stanie im na drodze . Slave Watcher ... mowi Ci to cos ? Mam pare ss jak bylo ich co najmniej 20 na spocie w Grassnalnd Road na wschod od Hotan .

620078.jpg

20358.gif