Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co sądzicie o nowym Update ?

BubSon19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie jedna wielka porażka, dla graczy, którzy nie chcą wydawać kasy na grę :P Chyba rozważe zakup BF 2, bo gra w P4F straciła dla mnie sens, broń tak lipna, że żal dupsko ściska :P

Opublikowano

Daj spokój

Aks-74u 15 naboi w magazynku ? To jest naprawde dziwne. Przeciętna broń ma 20 naboi.

Jedyna zaleta to chyba tylko to że wszystkie bronie są (prawie :D) darmowe.

Opublikowano

Ja mam tylko jedną wielką nadzieję, na to że będzie można kupić ulepszenia broni na stale.

Przez ten update straciłem ES M95, mialem kupione na zawsze, a jednak po update cos sie stalo i dupa.

OndteAw.png
Opublikowano

Po ostatnim update odinstalowałem grę i raczej w nią nie zagram chyba,że coś poważnie się zmieni.Ten update jest śmieszny.

Po pierwsze za darmo nie da się grać w zupełności(chyba że chcesz grac jako mięso armatnie), defultowa broń ssie a gdy kupisz inną za credity na jeden dzień to dostajesz tak słabą broń że głowa mała

np.AEK-971(AK74) 40 naboi (2x20) w dodatku odrzut i jak i celność pozostawiają wiele do życzenia.Przed update była to dość przyzwoita broń na daleki dystans,nie było problemu by zdobyć nią ranged kill(raz miałem powyżej 100 z tej broni).Teraz ciężko jest trafić kogoś kto jest daleko.

Podobnie jest też z innymi klasowymi brońmi.

Żeby dorównać bronią za credity z przed update musisz zakupić modyfikacje które swoje kosztują , ponad to żeby móc dokonywać modyfikacji musisz kupić broń za bfy lub za ogromną ilość creditów (40000-90000) co w przypadku grania za darmo jest mało osiągalne.

Po drugie nawet jeżeli kupisz sobie bfy, wtedy możesz sobie kupić broń, ale pytanie brzmi po co?Jeżeli modyfikacji nie da się kupić na stałe a broń bez modyfikacja jest słaba. Chyba że stać cie na wydawanie co tydzień po kilkaset bfów na modyfikacje.

Jak widać ten update odciągnie sporą ilość graczy:

-większość grających za darmo

-większość nowych/starych graczy chcących kupić bfy

W grze pozostaną ci którzy zakupili bronie przed updatem i jakieś niedobitki z wyżej wymienionych grup

2nlhehj.jpg
Opublikowano

Stary w tej grze od niedawna obowiązuje jedna zasada :

pay-to-play.jpg

Mi tam wszystko pasi, powiem ci że ze Scar-L można spokojnie zdobyć 5k score, tak samo jak M16A2. Jedynym minusem są te ulepszenia których nie da się kupić na stałe >.<. Wg mnie EA dobrze zrobiła wprowadzając ten update, Uno zmniejszyła koszt broni (Np : Aek wczesniej kosztował ponad 700 bf na stałe a teraz mamy go za 420 ;D, i bronie da się kupić na stałe nawet za kredyty), Duo mogę być w niej lepszy xDDD

OndteAw.png
Opublikowano

Mi tam wszystko pasi, powiem ci że ze Scar-L można spokojnie zdobyć 5k score, tak samo jak M16A2. Jedynym minusem są te ulepszenia których nie da się kupić na stałe >.<. Wg mnie EA dobrze zrobiła wprowadzając ten update, Uno zmniejszyła koszt broni (Np : Aek wczesniej kosztował ponad 700 bf na stałe a teraz mamy go za 420 ;D, i bronie da się kupić na stałe nawet za kredyty), Duo mogę być w niej lepszy xDDD

Cena się nie zmieniła normalny AEK przed updatem kostował 420 bf. Teraz za tę kasę dostajemy chłam z 40 nabojami (2 x20) z większym rozrzutem i mniejszą celnością.

Ponadto chyba nie testowałeś broni bez ulepszeń, które znacząca różnią się od wersji przed updatem.

Ze scar-l 5k punktów bez żadnych ulepszeń no chyba jak siedzisz w czołgu albo w innym pojeździe.

2nlhehj.jpg
Opublikowano

do dupy tyle ode mnie, odinstalowałem tą grę bo od kiedy wszedł tier 3 nie da się grać... widocznie tak to jest zrobione by ludzie się na bf 3 przerzucili

であるSpidoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...