Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LOGINERROR] Unknown error (7) pomocy ocb ?xd

polak9521

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam spory problem i nie mam pojęcia co z nim zrobić otóż gdy włączam silka i wpisuję hasło wyskakuje mi komunikat w silku ,że wykorzystałem już limit logowań < nie wiem o co z tym chodzi ,natomiast w sbocie wyskauje mi coś takiego [LOGINERROR] Unknown error (7). Dodam iż dzieję mi się tak jak odpalam tylko 3 bota ,dwa pierwsze odpalają się ładnie i mój kumpel z którym dzielę konto ma to samo. 3 dni temu chodziło mi wszystko dobrze mogłem odpalić max 5 botów i zrobiło mi się tak niespodziewanie to .Proszę o pomoc z góry dziękuję :)

http://imageshack.us.../silkroadm.png/ < to screen co wyskakuję po logowaniu na konto

Opublikowano

Jedyne logiczne dla mnie wytłumaczenie to to, że ktoś Ci zmienił hasło. Zaloguj się na stronie JM i zobacz, czy możesz się zalogować bez problemu. Jeśli nie będziesz mógł, to będziesz już znał odpowiedź.

Opublikowano

@polak wejdź po kolei tak jak ci napisze:

Folder sbota który odpalasz-> otwórz plik botcfg-> zjedź do miejsca gdzie jest mac0= mac1= i zmień wartości na 0 powinno pomóc. Mi się to raz zdażyło i po zmianie maców wszystko działa normalnie.

@pontius od nie prawidłowego hasła podanego w silku odpalanym przez sbota jest error nr. 15

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Robiłem tak dokładnie. Po zapisie pliku botcfg odpalałem sbota i nadal to samo patrzyłem od razu na mac1 i 2 to się zmieniały

To chyba będzie bardziej konkretne bo przyznam się nie umiem tłumaczyć

http://imageshack.us/photo/my-images/696/kokf.png/ < wszystko ładnie przedstawione co mi wyskakuję i dodam ,że zmiana mac1 i mac2 na 0 nie działa. Od razu jak spróbuję włączyć grę i po wyświetleniu się tych błędów mac'e się zmieniają *!

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...