Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PlaySpan] 300-400pkt

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym wam udostępnić reklamy, za które możecie zdobyć ~400 punktów. Będziecie w stanie kupić sobie za to 400 g1 :P

Wiem, że reklamy te są dość stare, ale wiem że połowa z nich na 100% jeszcze jest. A więc:

playspan.jpg

Ukończone tranzakcje = SponsorPay

Te 2 ostatnie to = Matomy ( Biber -.- i to 2 xD )

IP: Usa / Uk - niestety nie pamiętam.

Program: Hidemyip / Hotspotshield

Ps. Reklamy w Radium One - nie pisze ile pkt, jednak jedno to jest film za 1 pk ( -.- ), a 2 to reklama za około 50pkt ( tak sądzę ).

Enjoy ! :D

Opublikowano

Napisałem 300-400pkt, ponieważ

300pkt - dlatego, że możliwe jest, że coś nie działa

400pkt - dlatego, że nie jestem pewnien ile ta reklama z Radium One. Strzelam, że 50, bo za mniej nie robię ;P

Ta reklama w Surveys działa na 100% i jest na usa ip i na niemieckim.

Ciekawostka - Gdy zrobimy reklame w surveys na niemieckim ip dostaję się chyba 172pkt albo nawet 192. Nie pamiętam, jednak na niemieckim trudniej jest coś zrozumieć ;p

@down

Niestety, jak chcesz wbić pkt na g1 to musisz się poświecać :D:D:D

Opublikowano

nierozumiem po co się bawić w wypełnianie reklam wystarczy napisać do mnie . :-)

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

Z tym Biberem ( -.-) to trzeba ściągnąć coś czy tylko zagrać ? Jak trzeba coś ściagnać to powiedz gdzie trzeba kliknąć bo jakoś sie nie łapie w tym ;/

Opublikowano

@2x up

Żeby dostać pkt za tą reklamę trzeba: Pobrać, zainstalować i nie jestem pewien czy trzeba grać. Ja miałem otwarte okno to z Matomy przez cały czas do póki w prawym górnym rogu nie pojawiło się Completed.

@up

Nazwy wszystkich reklam są bardzo czytelne -.-

Nie wiem o co ci chodzi. Podałem nazwy i dowody, więcej forum nie oczekuje.

Niby to jest przejrzyste twoim zdaniem ?:

http://www.mpcforum.pl/topic/496904-hiiit-tut-332-g1-od-aroxa/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Reklamy robimy na stronach : PLAYSPAN - playspan.com -> earn free ultimate points

G1C - warrock.net -> earn free g1c

Na polskim IP mamy bardzo mało reklam, więc żeby zarobić cos potrzebujesz programu np. HideMyIP ( zmienia ip na USA )

Do tego przyda ci się strona : http://www.fakemegenerator.com - strona generująca fałszywe amerykańskie dane.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...