Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie.

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę do was z tego powodu. Kupiłem rosyjską wersję bf3 na allegro. Pobrałem, mam internet 2 mb 13 h mi pobierało... Ale mniejsza z tym jak już zrobiłem spolszczenie i wszystkie bzdety w regedit . Włączam grę. Niby się uruchamia i bam błąd

Wystąpił błąd. Przepraszamy

Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie.

co jest grane?

mój system

Windows Vista Home Premium 32 bit serive pack 1. Właśnie pobieram service pack 2.

4 gb ram. procesor 2.33GHz 4 rdzeniowy. Karta graficzna chyba 1 gb Gforce Nvidia 9600 GT

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Niby wszystko działa ale gdy włączam grę przy tym jak już jest pokazany czołg nie wyskakują mi żadne napisy... Tylko ten czołg nic więcej a na multi czarny ekran :((?

updatowałem kartę graficzną ale prosi mnie jeszcze o aktualizacje nvidia drivera co to jest?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem, tyle że, mam wszystkie stery, IE 8, packa 2, wszystkie patche, reinstalowalem i nic. Dalej ten bład o złej konfiguracji. Mój system Windows Vista home premium x64

Wymagania spełniam, więc chyba nie są potrzebne, pomóżcie !!

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...