Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

What Ya...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam odpalić MU? Kroczek po kroczku..siedzę już od północy (teraz jest 5:21) i staram się odpalić to cholerna MU..pomoże ktoś? O_x

@Edit | Odpaliłem, i mam error :

dafs.jpg

Ktoś powie o co chodzi? ^_^

MU support team is at the moment trying to solve this issue. Until it is solved, please go to our forum to see how other users handled the same problem.

Cholera :/

reklama RMCF1902

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mysle ze zmienienie stanu firewalla powinno pomoc (jak jest wlaczony to wylacz a jak wylaczony wlacz) wylacz antywirusa i inne pliki aktualnie uruchomione ktore nie maja wplywu na poprawnosc dzialania systemu

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Opublikowano

uu kolego.

w tym wypadku mi pomógł format. Nie było innego wyjścia. Też wszystkiego próbowałem.

Na pewno jest jakies inne rozwiazanie, ale format bedzie szybszy i pewniejszy :) .

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano
Jak mam odpalić MU? Kroczek po kroczku..siedzę już od północy (teraz jest 5:21) i staram się odpalić to cholerna MU..pomoże ktoś? O_x

@Edit | Odpaliłem, i mam error :

dafs.jpg

Ktoś powie o co chodzi? ^_^

MU support team is at the moment trying to solve this issue. Until it is solved, please go to our forum to see how other users handled the same problem.

Cholera :/

e gra bardzo wyraźnie ci pisze że masz haki albo coś co w jakiś sposób podłącza się pod serwer i jest to w ten sposób (jako hak) wykryte

Opublikowano

Polecam wyczyszczenie folderu game guard w katalogu GMO,po czym uruchom gre, zacznie Ci się robić UPDATE STARYCH PLIKÓW... Najlepiej folder wytnij na pulpit w razie problemów. :> Pomoglem? To dobrze nie musisz nic wstawiać ^^

wbmu3.jpg