Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będzie koniec bioBota

I*N*F*E*R*N*O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziśiaj zauważyłem na stronie do-utils.net wyskakuje jakiś obrazek i pisze

Stop the play.

Back in the real world!

to znaczy przestań grać wróć do realnego świata

to może oznaczać, że chyba już nie będzie bioBota ?? :(

Opublikowano

Możliwe ale mało prawdopodobne bo 30% graczy darkorbit boci tym botem Biolog dużo by na tym kasy stracił a możliwe ze będzie koniec biobota bo jeśli darkorbit dowiedziało się o tej stronie mogli dać nacisk na nią i zawrzeć z nimi umowę nic nie jest jeszcze powiedziane dlaczego i bez żadnej informacji o tym oto jest pytanie

Opublikowano

Czy ty głupi jesteś czy udajesz za utrzymanie strony się płaci myślisz ze co ze BioLog robi se od tak botki i se każdy może ściągnąć my mu za to nie płacimy tylko jakiś serwis tylko nie wiem jak wiesz ile ludzi ciągnie na tym bocie ile ludzi tam dziennie przebywa gdyby mu za to nie płacili to by mu się to nie opłacało

Opublikowano

@UP: To wszystko napisałeś w jednym zdaniu? Używaj interpunkcji, pomaga to w czytaniu i rozumieniu.

Chyba nie w tytule strony pisze "Site temporarily closed" czyli strona tymczasowo zamknięta

Dużo silników CMS ma tak że jeśli jest opcja "zamknij" to za pewne właśnie taki tytuł automatycznie będzie się wyświetlał.

Myślę że to koniec biobot'a. Może to i dobrze, mniej osób będzie dostawać bany. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Ja bym wolał żeby został ja na nim wybłociłem golca 4irki 4flax wszystko za uri full 37PP i co zapomniałem hasła do tego konta i do emila i co i się zje.... i zacząłem od nowa bocić biobotem i dobrze mi idzie

Opublikowano

Czy ty głupi jesteś czy udajesz za utrzymanie strony się płaci myślisz ze co ze BioLog robi se od tak botki i se każdy może ściągnąć my mu za to nie płacimy tylko jakiś serwis tylko nie wiem jak wiesz ile ludzi ciągnie na tym bocie ile ludzi tam dziennie przebywa gdyby mu za to nie płacili to by mu się to nie opłacało

Ale co nas to interesuje kto za to płaci ? Tutaj chodzi o to że bot jest darmowy i do kitu bo każdy za to bany łapie. A głupka to sobie w rodzinie poszukaj bo ja Ciebie nie obrażam, widocznie nie potrafisz prowadzić dyskusji, więc wniosek jest taki że masz jedynie miejsce na mózg.

bugpointblack.png

Opublikowano

Każdy za to bany łapie teraz to z siebie głupka prawdziwego zrobiłeś mam konto 3miesięcznego bocenia na biobocie i nic a jeśli biobot przepadnie każdy się rzuci na PDBOTA czy jakoś tak Kbota i na tego i jescze na 1 nie pamiętam już i co wtedy serwery Kbota i inych botów będą coraz to obciążone i coraz gorzej będzie się bocic ale za to lepszy zarobek dla inych Botów

Opublikowano

Każdy za to bany łapie teraz to z siebie głupka prawdziwego zrobiłeś mam konto 3miesięcznego bocenia na biobocie i nic a jeśli biobot przepadnie każdy się rzuci na PDBOTA czy jakoś tak Kbota i na tego i jescze na 1 nie pamiętam już i co wtedy serwery Kbota i inych botów będą coraz to obciążone i coraz gorzej będzie się bocic ale za to lepszy zarobek dla inych Botów

Prędzej czy później i tak dostaniesz bana popytaj doświadczonych botuserów wówczas zobaczymy kto z kogo zrobi głupka.

bugpointblack.png

Opublikowano

@Marcin202

Będą obciążone, ale taki PBDO-Bot będzie płatny jak wyjdzie z fazy Beta, więc te boty poradzą sobie z opłatami. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jeśli to prawda że już bliski koniec biobota to jestem bardzo szczęśliwy. Wreszcie mapy będą luźniejsze i będzie więcej alienków i skrzyneczek dla mnie. A jednocześnie jestem smutny bo za pomocą tego bota robiłem sobie konta pod premium ale jest jeszcze pbdobot i i/kbot na 24h.

Opublikowano

Bio bot to kupa złomu. Może i zrobił coś z tym ten Bio Log , ale cały biobot opiera się na silniku i plikach udo , wiec kod jest cały czas ten sam.

@marcin202 jeśli nadal nie będziesz używał interpunkcji skończy się to dla ciebie zakazdem pisania na 1 miesiąc.

Opublikowano

Dla mnie osobiscie szkoda ze BioBota juz prawdopodobnie nie będzie... Mam niby teraz PBDOBota ale jak skończą sie testy to będzie płatny a ja bede bez bota... I nie mam jak kupic KBota, a PSC nie wchodzi w gre :(

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Dla mnie osobiscie szkoda ze BioBota juz prawdopodobnie nie będzie... Mam niby teraz PBDOBota ale jak skończą sie testy to będzie płatny a ja bede bez bota... I nie mam jak kupic KBota, a PSC nie wchodzi w gre :(

szkoda ci około 40 pln na kbota <_<

Opublikowano

Ty z choinki sie urwałeś?

7E=35 pln

a nie ma nominała PSC 35 pln są 20 czyli 20 x 2 = 40 pln proste

7E kosztuje przez PSC, Ukash 5 E- proste tak ?

bugpointblack.png

Opublikowano

szkoda jak pdbo będzie płatny t o masakra i nie piszcie żebym kupił kbota bo kupilem 2 licenje i dostałem na obu kontach bany więc wiecej kasy w błoto wydawać nie będę.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

szkoda jak pdbo będzie płatny t o masakra i nie piszcie żebym kupił kbota bo kupilem 2 licenje i dostałem na obu kontach bany więc wiecej kasy w błoto wydawać nie będę.

Zawsze możesz przenieść licencje z jednego konta na drugie to koszt 1E

Opublikowano

gadanie chciałem przenieść licencje to mi nie odpisał a jak pisałem że chce kupić to odrazu piszą mendy dlatego gdzieś mam te pazerniaki pożyjemy zobaczymy napewno ktoś wyskoczy z nowym botem jak nie będzie darmowych.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...