Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy moze ktos nagrac filmik komu ten bug wychodzi jak to dokladnie zrobic ? albo chociaz dokladnie opisac wielkie dzieki

xxx

Opublikowano

to jest taki bug ze kupujesz drug of wind i to jest na 100% szybkiego biegania i mozesz odpalic to tylko 1 raz nie wiecej a nie ktorzy odpalaja to po 10 razy i tak szybko biegaja ze masakra

xxx

Opublikowano
witam czy moze ktos nagrac filmik komu ten bug wychodzi jak to dokladnie zrobic ? albo chociaz dokladnie opisac wielkie dzieki

był taki bug z tymi buffami z academy.. to wiem :)

a tobie nie chodzi o Sjsro ?? patrz :

<--- 600% Biegania

<--- 1400% Biegania :)

moze chodzi ci o Sjsro bo w Isro to bylo tylko z Honor Buffami ....

Chociaz sprobuj cos w Cave przy teleporcie moooze :D

bo odpalic konia do Cave przy dobrym refklesie mozna ;P

wiec moze te drugi albo cos tez O_o

pozdrawiam ;)

beztytuuzpd.png
Opublikowano

nie wiem na jakim to serwie bo kumpel mi tylko napisal ze jest taki bug i chcem sie dowedziec jak to sie robi....

xxx

Opublikowano
nie wiem na jakim to serwie bo kumpel mi tylko napisal ze jest taki bug i chcem sie dowedziec jak to sie robi....

"Chcem" <---- Owned :D

hehe no wiem ze w Isro był taki bug z Honor Buffami ;) a czy byl z Drugami to watpie ;P

albo włączył sobie Cheat Engine na ISRO i tylko u niego widac ze tak biega tak ?? czy widziales w grze jak biega ??

bo kiedys z kumplem bawilismy sie w takie cuuuś :D

włączylismy Cheat Engine na ISRO i chodzil silk parenaście razy szybciej ..a jak ktos na nas patrzyl w Grze to mielismy mega Lagi tak wyglądał char z czyjegos ekranu ;) a z naszego ze zawalamy uhuhuhuh :D

beztytuuzpd.png
Opublikowano
A na czym polegał bug z buffami z akademii?? ^^

polegał on na odpalaniu parunastu buffow z akademii na bieganie i zawalało sie jak skuuuurczybyk ;) gdzies byl filmik nawet ja YT jak koles tak biegał taxował łucznik na Karakoram :) zawał tak ze ledwo co sie go dało zobaczyc ;D

jak znajde ten filmik to go wrzuce tu ;)

Prosze znalazłem ;P

<---- o to mi chodzi z tym Honor Buff Speed Bugiem ;)

Shule Ho ale tu zadnego screena nie widac O_o

Shule Ho : przeciez to nawet nie jest isro :/ koles to jest Tsro Albo Ecsro,Sjsro -.- jaki koles ......

beztytuuzpd.png
Opublikowano

przeciez mowilem ze nie wiem jaki to jest server bo kolega tylko do mnie napisal ze jest taki bug i chcialem sie dowiedziec jak to sie robi

xxx

Opublikowano

Jak ty napisaleś, że nie wiesz na jakim servie to ja zrozumiałem np. persia czy hera. No to odp masz udzieloną . Na privie można odpalić duuuużo speed drugów

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano

Był temat w którym się o to pytałeś, na ISRO już nie działa, a jeśli ktoś myśli że Cheat Engine działa to chyba pomylił fora..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...