Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana haseł

Faffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pisze do was z bardzo poważną sprawą, otóż jakiego hasła bym nie zrobił w mailu czy w koncie na metku to hasło zostaje mi zmienione, a zaczęło sie tak:

Został skradziony mój wojownik na serverze na divine world, nie przejąłem sie tym i grałem dalej swoją główna postacią ale zmieniłem hasło swojej głównej postaci.

Chwile po kradzieży woja, napisał mi ktoś na gg i napisał mi nowe hasło do mojego maila które działało, więc zmieniłem hasło w mailu, lecz pare dni temu została skradziona moja główna postać,a potem znów hasło od maila było zmienione i dostałem nowe od tego kolesia, więc znów je zmieniłem na inne, a dziś wylogowało mnie z yt itp i hasło do mojego maila zostało zmienione, wtf O_O pomoże ktoś ?!

Skanowałem kompa avastem i sprawdzałem czy nie mam keyloggerów.

Opublikowano

W czym pomóc?

Twoje konta twoja odpowiedzialność za nie to ty powinieneś się starać je odzyskać. Co my mozemy zrobić poza patrzeniem się na głupote bo pewnie jak grałes programów do wspomagania gry ci nie brakło

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Up

Nie chodzi mi o konta, tylko o to ze ten koleś ma dostęp do mojego kompa i do moich haseł..

Opublikowano

no to już twój problem skoro komputer czysty, jeśli avast nic nie wykrywa to tylko może to być osoba która oprócz ciebie używa kompa

dostęp do kompa może mieć nawet z programu który dostałeś z pewnego źródła

zresztą jak ma mieć dostęp do haseł, w jaki sposób. zapisałeś je na kompie gdzieś ?

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...