Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zimowe igrzyska

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kosmiczny Pilocie !

Od 01.12.2011 do 01.01.2012 czeka Cię w DarkOrbit prawdziwy maraton akcji specjalnych i mnóstwo ciekawych przygód w kosmosie z okazji Zimowych Igrzysk.

Ponadto świętujemy bardzo szczególną rocznicę:

DarkOrbit obchodzi 5 urodziny!

To dobry powód, aby porządnie zaimprezować.

Scoremageddon

Podczas akcji Scoremageddon gracze rywalizują w naładowanych akcją walkach PvP. Wszyscy Kosmiczni Piloci od poziomu 5 mogą walczyć o tytuł Mistrza Combo i oprócz sławy i chwały zbierać też niesamowite nagrody. Ważne jest przy tym, aby podczas walk PvP utrzymać swój licznik combo na tak wysokim poziomie, jak to tylko możliwe, aby skorzystać z jak największej ilości multiplikatorów punktów w combometrze. Kto rozstrzygnie ryzykowne walki PvP na swoją korzyść i zgarnie najlepszy wynik combo?

Kalendarz misji DarkOrbit

Także w wielkim kalendarzu misji dużo się dzieje:

od 1.12. do 24.12

Kosmiczni Piloci stawiają codziennie czoła nowym wyzwaniom w ekscytujących misjach specjalnych. Ci, którzy poradzą sobie w tych misjach, mogą liczyć na wypasione nagrody.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

DarkOrbit ma już 5 lat!

Nie ma czasu na odpoczynek: z okazji 5 urodzin DarkOrbit na naszych Pilotów czekają kolejne poważne wyzwania. Szybko, zacumujcie przy wrotach urodzinowych i weźcie udział w nowych przygodach i kosmicznych bitwach!

Zacznij Nowy Rok z hukiem

Z gwiazdkami i skrzynkami z prezentami mamy pod ręką odpowiednie wyposażenie, aby wszystko się udało. Dzięki specjalnej amunicji fajerwerkowej przywitamy Nowy Rok jak należy.

Ponadto DarkOrbit odwiedzi stary znajomy, który będzie siać niepokój i lodowate zagrożenie w kosmosie... To wszystko i wiele więcej czeka Was przez cały miesiąc podczas Zimowych Igrzysk w DarkOrbit!

PS. w misji w zakladce dodatki codziennie jest 1 nowe zadanie specjalne.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@bomba114 i pck101 jakbyscie nie zauważyli to jest TYLKO na forum DO a napewno nie wszyscy co wracają ze szkoły to patrza na forum DO wiesz tu wstawilem KPW?

EDIT

a po co ja wogole z wami w kompromis wchodze ... nie wart moich nerwów

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

bez urazy ale te saimony to wygląd jak jaś ..:: Pr0 El0 B00s Uber Mucha ::... i w dodatku leci jak na***ana x d

Popieram w 100% aczkolwiek przynajmniej będziemy przygotowani psychicznie na kolejny syf od bp;)

Opublikowano

Zajebiste te igrzyska.

A najlepsze z tego wszystkiego to te misje, dzięki któremu zaraz koleny lvl wbiję, zarobię na CDD i będę miliarderem.

30 streunerów, 30 lordakii, 3 mapy do przelecenia . Tylko tyle, a jaka nagroda duża :D ludzie ... tym razem to BP naprawdę zaszalało: 50 uridium, 8000 PD, 5000 kredek ...

Tak na serio , to na początku myślałem że to jakiś błąd i zaraz to naprawią. A jednak . -.- Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Czemu oni robią sobie z nas jaja?

"To dobry powód, aby porządnie zaimprezować." Pewnie, za wasze uridium z tych misji to ja se kur.a dwie fullki zrobię. Jak mam "imprezować" - czyli latac na wrogie mapy, puszczac fajerwerki itp skoro nie stac mnie na to uczciwie grając?

Zobaczę jak z tymi eventami . Jeśli nagroda będzie tylko dla najlepszej topki w tym Scarmadeggonie , to szczerze w dupe mogą se go wsadzić.

Opublikowano

@UP no nie przesadzaj 100RSB=500URI. Za duza strata dla BP!! xD Pewnie z 150uri 30k kredek i 30k PD :P

//zakaz handlu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...