Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MOD][DL]Minecraft Version Changer - wersja najnowsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem, czy ta wersja Minecraft Version Changera była już, ale udostępniam ją.

Mamy tutaj dostępne wszystkie wersje od InfDev do Minecraft 1.0.0. Modzik bardzo przydatny jeśli chcemy chociażby zobaczyć jak wyglądała pierwsza wersja bez czegokolwiek, wersje alphy, czy bety.

Wybieramy dowolną wersję i klikamy zamień. Oczywiście Minecraft musi być wyłączony.

Jak to wygląda:

cdbj.jpg

Download:

http://hotfile.com/dl/136462488/68fa20f/minecraft_version_changer.exe.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5f33d0d89c2dfdbba93337dcdb78573ffadde18ad22dc537487d0fa4265d820a-1322742921

1348162346-U215643.png

by Baksiu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Program jest świetny już nie dawno zacząłem go używać. Z kumplami gramy sobie na starszej wersji:) I do tego się to przydało a szczególnie opcja pobrania pliku serwerowego:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

No, niezła wstawka kierzek ( czyt. kieszeń ) .. Nigdzie nie mogłem znaleźć starszej wersji gry ( wszystkie jakieś zbugowane ), a tu nagle :)

Program podoba mi się, ponieważ jest łatwy w obsłudze, i posiada chyba wszystkie wersje :D

Łap like .. ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi wyskakuje błąd:

Aplikacja nie została własciwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij przycisk OK aby...zakonczyc aplikację.

Pomóżcie!!

Zatanów się zanim Dasz WARNA! ok?;D

mca.pngmca.png

[10] Jea!

[20[ Jea!

[30]Jea!

[40]Jea!

[50]Jea!

[100]No

[150]No

[200]No

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, bardzo fajny program do bawienia się starszymi wersjami minecrafta. Można nawet z niego korzystać do testowania nowych snapshotów :D

World_of_tanks_signature_by_Dbuhoss.png

banner2.png

Pomogłem? Kliknij

likethiso.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde cały czas na Minecraft Wersion Changer błędy. Mogliby się ogarnąć i naprawić bo to naprawdę wkurza. Chciałem się pobawić z modzikami na starsze wersje i co gow** nie da się. :mellow:

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Jak odpalam tego Minecraft Version Changer to mi wyskakuje że cos tam nie ma połączenia, i żeby spróbować później...i tak w kółko! A chciałem sobie na modach na starszych wersjach pograc <_<

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie... Czy Mvc będzie działał dla graczy premium na minecraft 1.3. Aby mogli powrócić oni do wersji 1.2.5?

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...