Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idioto, zachowuj się

fejkenz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sup niggaz.

Nie wiem ilu was tutaj siedzi, ale widzę, że całkiem spora grupa graczy więc postanowię spróbować. Właśnie skończyłem jedną z wielu gier, mam w sumie czas na jeszcze jedną, ale mi się odechciało. Główny powód - Trzech polaczków. Trafiłem na lane z tryndamere (tak, gram normale. Wbicie wysokiego ELO i granie z ogarami nie jest rozwiązaniem, mój komputer nie lubi draft mode. QQ) i już wiedziałem, że będzie fajnie. Po trzech udanych turret dive'ach, które skończyły się statami 0/3 u mojego kolegi dostałem wjazd na pysk za to, że nie pomogłem. W sumie to już włączył rage po pierwszej akcji, ale dostałem również opierdol za całokształt. WHY SO MAD BRO?

Jakoś udało się dotrwać do dwudziestej minuty, którą moi koledzy nazwali "late game". Drugi polaczek grał anivią, a trzeci xinem. Od początku leciało mięso o to, kto jest lepszy. Po tym jak obaj mieli ~1/10 wywnioskowałem, że chyba skończyli pojedynek remisem. Anivia nagle już miała dość i zaczęła sobie robić jaja (AHAHA Anivia i jaja, fajny tekst). Chyba nie muszę mówić do czego wykorzystywała swoje ściany? Pojedynek skończył się wygraną przeciwników, a po wszystkim była jeszcze ustawka na reporty.

Przejdźmy do konklużyn. Nauczcie się kurwa zachowywać. To nie jest problem tylko w tej grze albo tylko na tym serwerze, więc rozumiem, że sam temat na tym forum nie zmieni zbyt wiele. Czemu jak gram z obcokrajowcami (nie licząc ruskich, oni są po prostu inni) to zawsze fajnie się gra, miło się rozmawia i nikt nie stara się być fajnym przeszkadzając swojej drużynie? Jeśli źle Ci poszło w early i masz staty 0/5 to kup dobre itemy i wyjdź na plus, kolego. (CS zią) Twoje trollowanie (nie nazwałbym tak tego) nikogo nie wkurwia, po prostu marnujesz czas wszystkim w grze. Zawsze jak widzę takiego idiotę to myślę: "Polak albo Ruski". 95% on target, brah. Wszyscy gramy po to żeby jakoś zająć czas, poznać nowych ludzi czy się zrelaksować po szkole/pracy, więc czemu większość z was jebie wielkiego focha jakby wam ktoś zabrał puchar świata?

Take it easy motherfucker, or I'll burn your face. Chill.

Jeśli dotrwałeś do końca i czytasz ten tekst, który ciężko się czyta, bo jest napisany bardzo małą czcionką to wiedz, że pisałem to pod wpływem bardzo silnych emocji, które szastały mną jak huragan katrina. Już mi przeszło i pozwól, że teraz włączę jakiś fajny kawałek i utonę w swojej zajebistości. PS: Yes, Owned here, sir.

Opublikowano

Tacy ludzie nie chcą Cię wkurwić.

Oni chcą po prostu ulżyć swojemu psychicznemu cierpieniu, że są tak zajebiści (1/10).

Jeśli chodzi o wyzywanie, no cóż, jest polak, jest i język polski :)

Tak na prawdę na lolu, a na mpc nie ma różnicy, tutaj nawet moderatorzy dają zły przykład, w lolu jedynie jakieś dziecko Cię powyzywa/zraportuje i tyle.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Na takich znam jeden dobry sposób: /ignore i dalsza gra w spokoju, a jak uniemożliwiają grę to jak najszybsze jej skończenie. Tak to już niestety jest nic nie poradzisz.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Skończyć jak najszybciej.

Surrendera taki cipochlast nie da, feedować będzie, ale nexusa nie pozwoli upierdolić.

Tacy idioci przeciągają grę w nieskończoność.

Najlepszy sposób, to stać na respawnie i się z nich nabijać.

Gra wtedy nabiera kolorków i nie musi być aż taka "nieudana" :)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Najlepszą opcją jest jak napisał kolega wyżej /ignore i gramy dalej nie przejmując się, porażka też jest dla ludzi. Sam nie lubię grać z polakami (oczywiście są wyjątki, którzy potrafią się zachować) i wkurwiam się na start gdy widzę Polaka w teamie, ale nic nie poradzisz... Mogliby dać opcję dla matchmakingu "nie dodawaj do drużyn z polakami i ruskimi" wtedy byłbym wniebowzięty :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Zrob transfer na eu west, jak tam sa jacys polacy to sie raczej do tego nie przyznaja i nie feeduja tak bardzo (sa wyjatki, ale rzadko)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Gram na west x_x prawda jest mniej polaków, a nawet jak grają to starają się pisać po angielsku... Ale i tak w miare często trafiają się nooby ;/

Gold Member

nvm

Opublikowano

Gram na west x_x prawda jest mniej polaków, a nawet jak grają to starają się pisać po angielsku... Ale i tak w miare często trafiają się nooby ;/

Niestety ale to prawda. Na Wescie jest większy problem z ruskami albo nieogarami niż na nordicu z rodakami xD

Opublikowano

Pograj 400 ranków jak ja to się dowiesz co to heavy trolling i flame graczy imo lepiej nie przyznawać, jakiej się jest narodowości nawet polakom bo zacznie się unort spam.

Opublikowano

Niestety ale tacy ludzie trafią się wszędzie, sam gram na west, poziom tak samo denny a polaczków sporo, ja jednak nie miałem z tym nigdy problemów - hm^^ po prostu nie przyznaję się "do nich".

Opublikowano

Cóż, ja dziś grałem z Polakiem, który twirdził, ze nasz jungle Warwick ogarnia (2/8/13) a mnie zjebał za to że go nie słucham... Ale Rosyjscy gracze w większości ogarniają, sam mam kilku znajomych z Rosji, z którymi poznałem sie przez LoLa i którzy naprawdę dobrze grają... Raz nawet zdarzył się Rosjanin, którego triple kill z ulti Nunu dał nam wiarę ze IcH da się położyć (przy drużynowych statsach 34 do 60 dla nich)... Z naszymi "sputnikami" mam same dobre wspomnienia, ale co do Polaków... Nawet zmieniłem konto, bo kiiedy jacyś gracze widzieli, że FliPL jest w ich druzynie to bez względu na to czy dobrze grałem czy nie demotywowali mnie swoimi docinkami...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Powiem tak . Wole trolów z Polski niz tych jebanych angolów. Naprawdę.

Jak na rankedzie bija nexusa naszego a shyvana chce nakurwiać 5 uzywa ulti , umiera i na czacie widnieje

Shyvana say:Haaha , Its funny

Płakać sie chce :|

xxcafs.png
Opublikowano

@up

Wiem, tak jest czesto. Mam jedna rade - jesli myslisz ze dasz wykarowac gre jakas postacia, i jestes kapitanem druzyny banuj kontry na nia, zmutuj chat i graj

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Odpowiedź nasuwa się sama , Polscy gracze to debile, w każdej grze kogo nie zapytasz odnośnie polskich graczy , to każdy Ci napiszę że to idioci , i mają rację bo nie umieją się zachować .... Polscy gracze są upośledzeni (chyba) tak wnioskuję ... oczywiście nie wszyscy , zdarzają się normalni gracze z którymi idzie dobrze pograć i mają poziom , jednak zdecydowana większość to po prostu dzieciaki. Ja jak gram na West i widzę takich debili piszących po polsku to olewam ich i nie używam POLSKIEGO w ogóle , a co za tym idzie , nie wiedzą co piszę bo nie znają angielskiego , a jeśli znają to tylko podstawowe wyrazy.

Pozdrawiam

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Sry ,ale lubie trollować ,a rajot jakoś się tym nie przejmuje.

Nawet gdy robię ciężki flame typu "U fuckin Nigger" itp.

So no problem ,troll moar on normals.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...