Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] easymetin2, czy opłaca się?

raper159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam kolejne pytanie :D Czy opłaca się kupić bota em2 do dropienia/ expienia (na s26)? Z tego co pamiętam to kiedyś dobrze działał :) Czy w razie jakichś kłopotów mogę liczyć na wsparcie teamu? Czy bot crashuje? Czy macie jakieś uwagi co do działania bota oraz wasza ogólna ocena bota. Czy są lepsze expboty? Czy ludzie dostają bana za niego (we wrześniu chyba często dostawali) Dziękuje i pozdrawiam, rrr.

Opublikowano

Kupić moim zdaniem? nie, bo po co? dziennie przecie 4h jest darmowych ( o ile dobrze pamiętam to 6-8 i 16-18 ). a tak to sobie samemu fajnie poganiać i pobić metiny np.

Wsparcie teamu, metin2.pl czy easymetina? xD easymetina raczej nie, metin2.pl tymbardziej, kumpel miał sytuacje że go okradli ( przez easy ) i twierdzili że nic sie nie stało (ci od easy ) ^^ Bot nie crashuje, jeśli go dobrze odpalisz.

Ogólna ocena bota hmm, dla mnie jakieś 6/10. Lepszego exp bota raczej nie ma. Bana? hmm jak masz zablokowanego hackshielda, to tylko i wyłącznie gdy cię ktoś nagra/gm przyczai dostaniesz bana.

nie ma mnie tu

Opublikowano

Jeśli masz kasę to pewnie, że tak. Tak jak mówił Antix, mniejsza szansa na wykrycie tego, że z takim bocikiem latasz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...