Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki czołg?!

Bestalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy było,więc pytam: Jakiego kraju czołgi najlepiej kupować? Do tej pory kupuje tylko USA ponieważ hejce ZSRR i Nazistów;) Mam M3 Stuarta, jakieś działko i T1? Medium tanka:>

Pozdro

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Możesz dalej cisną przy m3 stuart. Jakoś przebolejesz bo ma słabe działo, ale potem będzie lepiej. ;)

A co do T1 MT to jak chcesz iśc w HT to graj dalej.

Opublikowano

Nie ma kraju najlepszego. Kazdy ma swoje plusy i minusy. Ja polecam ZSSR, gdyz maja ladna predkosc i zwrotnosc oraz potrafia przywalic ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Hm... Czyli nie opłaca się kupić stuarta M5? Bo mam zamiar, gdyż zgarnąłem 350 golda z bonusu:)

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano

Z artyleri najlepsze niemcy.Z czolgow ciezkich chyba niemieckie lepszy pancerz.A medium tez ciezkie.e-50 miazdy innych xD

Niemieckie ciężkie czołgi odstają trochę od ruskich. Pancerz u niemieckich to tylko w czołgu Maus i Vk4502p z przodu(chyba p :D)

Mam KT max i pancerza to ma on niewiele, prawie tyle samo co is-3. Wiem zaraz będziecie wrzeszczeć że ma świetny pancerz KT, ok zgoda ale

tylko górna płyta, wieże z boku od przodu idzie wszystko(dziwne dla mnie jest to), dolna płyta masakra, do tego KT mocniej się pali ostatnio.

Działko ma fajne ale bl-9 w is-3 jest moim zdaniem lepsza bo ma moc :D. Ale najlepiej mi się gra na kw-3 bo na swoim tierze to jest koks.

Co do e-50 zgoda ale to czasowo bo już go po cichu nerfią. Masz e-100 i jego mocny pancerz gdzie w dolną płytę idzie jak cholera,

a is-7 to teraz masakra jak grałem nim na sb to pancerz ma świetny- t32 ten amerykaniec walil mi w pod ryjek ze 105 i lipa nei wchodziło mu xD, a ja mu 130

bach bach i szybko wymiękł. E-75 był mocny na początku teraz też go mocno znerfili, na początku z KT i 105 ciężko go było przebić w dolną płytę a teraz

wchodzi jak bajka do głowy dziecka. A często spotykam moim kt is-4 i walę raz mu w dupę i zero obrażeń, drugi raz ding, trzeci raz w boczek gąsienica

a on mnie jak szło po 500dmg. Więc tyle o pancernych niemcach. Zresztą co do pancerza każdy już prawie zna weakspoty. Pozdro

Opublikowano

Właśnie kupiłem BT-7:) Zobaczymy co potrafi to cacko :D

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...