Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BF3 Dmg Broni

Revanse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam pytanie która z broni dla szturmowca ma największy dmg ??? i która według was jest najlepsza ????

1.M416

2.AEK-971

3.KH2002

4.M16A3

5.F2000

6/AN-94

7.AK-74M

8.M16A3

9.G3A3

ps. szukam kogoś do testowania dmg broni na sobie i innych rzeczy (ts mile widziany)

Opublikowano

Szkoda, że w bf3 nie ma jak w bc2 rozrysowanych stat dmg, celności i szybkostrzelności ^^ Według mnie (nie wiem czy największe dmg) ale najprzyjemniej walczyło mi się z f2000 i aek'iem 971.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Ja dość długo grałem m416 i uważam tą broń za B.dobrą. Teraz zaczołem grać f2000 i spisuje się świetnie ; )

Więc m416 lub f2000 :P

Pozdrawiam .

Opublikowano

1.M416 - Świetna broń na długie i krótkie dystanse+ granatnik i jazda :)

2.AEK-971- Szybka bardziej na krótkie ale na długie można przełączyć na 3 strzałowe

3.KH2002 - 1 słowo BADZIEWIE

4.M16A3 - jw.

5.F2000 - Szybka i dość dobra broń ale gorsza od m416

6/AN-94 - 2 najlepsza broń po m416

7.AK-74M - badziewie

8.M16A3 - jw.

9.G3A3 - duży zasięg ale i odrzut - broń na sam początek najlepsza - nagroda za co-op :)

M416 jak dla mnie najlepsza z tych wszystkich

a właśnie tam niby jest napisane M16A3 ale ta druga to M16A4- badziewie co wali tylko 1/3 strzałowymi bez serii :)

fs.png

Gość malutki688
Opublikowano

Ja dość długo grałem m416 i uważam tą broń za B.dobrą. Teraz zaczołem grać f2000 i spisuje się świetnie ; )

Więc m416 lub f2000 :P

Pozdrawiam .

calkowicie sie zgadzam lecz jeszcze aek moim zdaniem:P

zalezy co kto lubi, mi osobiscie najlepiej gra sie wsparciem lub sniperem (ostatnia snipa)

Opublikowano

pograłem dzis wszystkimi karabinami w sumie to wszystkie do dupy ;/ według mnie co jedynie G3A3 spory dmg ale slaby w bliskim kontakcie ,reszta zanim strzele po 2-3 strzały zeby trafić to lepiej z karabinkiem latać pociągnąć seria i ded na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...