Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaką grę polecacie ?

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zagrać z kumplem w jakąś dobrą grę mmo . Ma ktoś jakąś ciekawą? Bo nie mam co robić i gier żadnych ciekawych nie mogę znaleźć..

Opublikowano

S26 na PL jak już naprawdę nie masz co robić albo DC Universe Online no i może World of Tanks :)

Opublikowano

Polecam Ci dość popularną nową grę Dc Universe Online. Gra ma własny dział możesz go znaleźć na stronie głównej forum :)

Opublikowano

Polecam prywatne serwery "World of Warcraft"

Najlepiej: HellGround (Jest postawiony serwer TBC)

Jest to gra dla osób wymagających, oraz takich, które mają trochę czasu (oczywiście, jeżeli nam się nie śpieszy do max lvl to nie ma problemu) - chociaż fakt dopiero po wbiciu ostatniego poziomu zaczyna się zabawa

:ninja:

Wbijamy reputacje, chodzimy na instancje, które są bardzo rozbudowane (większość mmorpg może pozazdrościć).

Pod względem grafiki - urzekająca (chociaż zależy to też od tego co kto lubi).

Ewentualnie: Last Chaos EP1.

Pozdrawiam - xtie.!

Opublikowano

WoW, Guild Wars, DC Universe, Runes of Magic, Silkroad, Metin2, Aion (od niedawno darmowy!).

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Hmm ^^ z tego co wyczytałem Aion będzie f2p dopiero w lutym 2012 r. Dzięki za info że wgl. będzie przechodził na darmowy :D Zawsze chciałem w to pograć, ale mam zasadę, najpierw gram na globalu potem na priv serwerze :) A że Aion był/jest płatny to czekałem właśnie na taką chwile :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...