Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pofatyguj się i zajrzyj tu a bardzo mi pomożesz

xSZAFIRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzieki ze wreszcie zobczyłeś mój temat bo juz umieszczalem ich duzo ale nawet nikt ich nie zobaczyl. No dobra przejdzmy do rzeczy. Chce stworzyc moda na nowy swiat taki jak "aether" lub "nether" i potrzebuje do tego portal (jedyne czeog nie potrafie zrobic). No wiec znalazlem tutorial:http://www.minecraftforum.net/topic/326170-creating-modsdimension-modworks-with-modloader/

, ale nie potrafię zrobić tego portalu ponieważ cały czas wyskakują mi jakieś błedy. Tu pojawia się moja ogromna prośba. Czy ktoś byłby w stanie zrobić mi source code file tego portalu (chodzi mi o zdekompilowany source code czyli zwykly plik tekstowy z formatem .java). Jeśli ktoś będzie w stanie zrobić mi coś takiego to będe dozgonnie wdzięczny a ponadto wkrótce możecie się spodziewać nowego pięknego moda takiego jak "aether".

Jak ktoś to zrobi to bardzo prosze o wysłanie mi tych plików w poście w załączniku lub na mojego e-maila: [email protected]

Pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na tym Forum mało osób jest od Moddingu,

Napisz ten temat na minecraftforum i na pewno dostaniesz więcej odpowiedzi niż tutaj :)

6ydVTxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...