Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]: Themida ! Błagam Pomóżcie !

TeChnoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oto taki błąd :

Themida:

File corupted!!! This program has been manipulated and maybe it's infected by a Virus cracked . This file won't work anymore.

Ale sytuacja jest bardzo trudna ponieważ :

Mam na kompie wirusa i on mi blokuje otwieranie nie których folderów czyli nie mogę wyłączyć antyvira :/

Proszę pomóżcie ogólnie i z antyvirem i z themidą

DAM LIMIT LIKÓW !!!

:D

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Jaki antywirus?? Kliknij: Ctrl + Alt + Delete -> Procesy i tu znajdź proces z antywirkiem w nazwie -> Zakończ proces -> OK

Nothing to do here.

Opublikowano

Jaki antywirus?? Kliknij: Ctrl + Alt + Delete -> Procesy i tu znajdź proces z antywirkiem w nazwie -> Zakończ proces -> OK

niektórych antyvirów nie da się wyłączyć w ten sposób [np. Kacpra]

@Top

Sciagnij malwarebytes' anti-malware i przeskanuj nim kompa.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie działa mi CTRl ALT DELETE mowie że nie otwierają mi się takie rzeczy :s

@Up już sprawdzam :) DAM EDITA

@Edit chuja nie działa nawet ten program pisze error 0

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Masz taki problem jak bierzesz CTRL+ALT+DELETE:

menadżer zadań został wyłączony przez administratora

Uruchom edytor rejestru. Zakładając że jesteś administratorem odszukaj te 2 klucze

"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\

CurrentVersion\Policies\System"

Tworzymy tam nową wartość typu REG_DWORD (Nowy | Wartość DWORD) o nazwie DisableTaskMgr i nadajemy jej wartość 0 lub usuwamy cały wpis. Te same czynności wykonujemy również w następującym miejscu:

"HKEY_ USERS\Default\Software\Microsoft\Windows\

CurrentVersion\Policies\System"

Welcome back

Opublikowano

Ej, to w ogóle masz coś z kompem.. Przeczyść go CCleanerem.. Spróbuj reinstallu.. Jeśli to rzeczywiście wina wirusa to póki go nie zlikwidujesz, nie zagrasz..

PS. Format nie wchodzi w grę?? Bo jeśli aż takie masz problemy to nie ma sensu się męczyć..

Nothing to do here.

Opublikowano

Męczyłem sie z tym kiedyś przez pół roku i kiedy już odpuściłem, przeinstalowałem system ściagnalem wr i działał pieknie przez 4 miechy potem sciagnąłem hacka z forum i mialem znowu themide :)

Więc jedyne co ci pomoże to reinstal systemu z formatowniem dysków wszystkich !

licze na like :)

ZBIERAM

PLUSY

Opublikowano

@imnubbb: Każdy antywirek musi mieć swój proces. A gdy go wyłączysz nie ma prawa działać.

@hackerX: Ale on coś pisze o wirusie a nie że mu antywirek blokuje WR :D

@Top: Jak masz na pasku, przy zegarze ikonę antywirka, to kliknij na nia PPM -> Wyłącz/Zakończ/Exit lub coś w ten deseń. Jeśli Ci to nie działa, to zrób to co Ci pisałem (wyłącz go w procesach). Tak w ogóle to nie ma co się męczyć tutaj, najlepiej już oczyścić kompa robiąc format..

Nothing to do here.

Opublikowano

Ja bym przeskanował kompa ComboFix'em < nie tylko naprawia i usuwa błędy (i viry) ale tez pokazuje log ze skanowania systemu,

zanim użyjesz programu poczytaj o nim bo w 'ekstremalnych' sytuacjach możesz zepsuć system :)

GraFixPL, czasem nie tylko menedżer zadań może być wyłączony przez wira ale tez rejestry (nawet niektóre antywirusy blokują edycje wpisów rejestru np. Kaspersky)

asd1111, niektórych antywirusów ciężko się pozbyć, nawet na kilka minut/godzin a wyłączenie procesu (antywira) często jest zablokowane

Hejo

Opublikowano

Skanujesz komputer Malwarebytes i usuwasz co tylko się da, a potem dajesz logi z OTL i GMER.

ComboFix'a nie ruszaj.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem.

Sciągłem innego antywira, to mi kompa całkiej zasyfiło, co włączyłem to się zrestartował.

Moja Porada:

1. Ściągnij Kill Disk
2. Wyczyść Wszystko
3. Postaw Nowy System

OkeanoS

Opublikowano

Ej ja jestem jego bratem mówie na wstępie i on nie ma tego na pasku bo on chyba w ogóle nie ma antyvira ale coś mu nadal to blokuje on jest raczej zielony w sprawach Komputerowych bez urazy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...