Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server hamachi 250 slotów [24/7]

Faken :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem wam zaprezentować nowo powstały server minecraft.

Ip: 5.155.93.97

Hamachi: domino813 <----jak będzie potrzeba dorobie. Start servera o Godzinie około 19:00 moze sie przedłużyć:)

Hasło do sieci: 12345

Wh jest włączona proszę podawać w komantarzach pod spodem wzór : Server stoi na wersji 1.0.0!!!!!! kto zrobi stronę servera dostaje H@ na zawsze!!!:D zgłaszać się na gg:

Nick w grze :

Staż gry :

zapomniałem o gg: 38086533

Opublikowano

... Nie mam pytań ... Nie ma to jak zrobić serwer hamachi 250 slotów , nigdy na nim nawet 10 nie będzie i nawet nie wiem czy by tyle wyciągną !!!

x

Opublikowano

Mam kompa który uciągnie bardzo duzo mam w nim 32g ramu wiec niepier***:D ze nie da rady:D neta mam 1g bo mieszkam w Anglii:D

Opublikowano

Server niestety dzisiaj nie ruszy. Ponieważ niedostałęm jeszcze procesora nowego z naprawy server prawdopodobnie ruszy koło 06.12.11r. Proszę o zamknięcie tego działu.

Opublikowano

Kompa mam naprawdę fajnego.A co do servera to nie piszcie ze słaby bo nie graliście mam mapkę która została kupiona za 650zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mapa Została Kupiona Za 650 Zł,Weź Mnie Koleś Nie Rozpierdalaj;d Co Do Serwa Nie Mam Zamiaru Grać;d

2011-2015,tylko MPC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...