Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atakowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, gram na serwerze Underworld ALPHA i gram ally, jest taka sprawa gracze z hordy mogą zaatakować mnie kiedy chcą a ja nie mogę może ktoś z was zna ten serwer i mógłby mi odpowiedzieć na te pytanie.

Opublikowano

PPM nacisnij na swoj avatar w grze i w opcji pvp wlacz disable, badz enabled jezeli chesz atakowac alli aha i jezeli jestescie na Constended teritori to opcja ta nie dzila, tylko dziala na terenach alli w twoim przypadku.

Opublikowano

Niestety już próbowałem tak zrobić lecz nie działa ta opcja. Może jakoś sprecyzuje to pewną historią; expiłem sobie moim night elfem i nagle przyszedł jakiś 92 undead mage i miał normalnie niebieski nick expił ze mną i nagle rozpoczął mnie atakować i zabił i niech mi ktoś powie kto grał na tym servie jak się to robi, czy jest to jakaś komplikacja klawiszy czy co?

Opublikowano

hmmmm, mage, nie przypominasz sonbie moze czy nie uzyl obszarowego skilla ? na niektorych serwerach dziala Bug gdzei mozsz wrzucic obsarowe na obszar na ktorym znajduje sie przeciwnik i go zaatakowac