Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q][BFBC2]Klasa

KickAssPL

Klasa  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa

• Szturmowiec
      5
    • Mechanik
      3
    • Medyk
      2
    • Zwiadowca
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jaką klasą polecacie grać? Mam odblokowane u zwiadowcy drugą snajperkę i ten radar i c4. U medyka drugi karabin i defibrylator.Na mechaniku naprawiacz. A na szturmowcu nic.

Opublikowano

Zależy od twojego stylu gry, kim Ci się lepiej gra. Mi np. dobrze się gra zwiadowcą bo lubię grę spokojną, bez biegania w kółko. Ty natomiast możesz mieć inny styl. Wybierz sam ;)

Ciapciarapcia ! ;)

Opublikowano

W call of duty nie grałem za długo, ale z tego co wiem to tam ciągle się biega. W takim razie polecałbym Ci:

-medyka (jego karabiny są mocne i mają dużo ammo, do tego apteczki)

-szturmowca (szczególnie z shotgunem, do tego skrzynki z ammo. W trybie drużynowego deathmatchu będziesz rządził)

-mechanika (jeśli chcesz polować na pojazdy)

Ciapciarapcia ! ;)

Opublikowano

mój typ to zdecydowanie mechanik :D według mnie najlepsza postać do exp'a. Naprawiasz pojazdy, stawiasz miny/lub rpg , pistolecik na strzałki i gra się miodzio :D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Łatwo exp można wbić po 15 levelu snajperem wystarczy wbić na serwer hardcore i walić z magnum. Strzał w klate i koleś pada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...