Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Hacka z działającym weapon b. (menu)

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Jak napisałem w temacie poszukuje hacka z działającym weapon b. moze byc hack z samym weapon b. nie musi byc cały hack np jak Chowniiqhtz Public (2.0.4). Ja chce samego weapon b.

Opublikowano

Samego Weampon Binder To nie dostaniesz, jest dużo tematów z hackami, radzę poszukać, lecz wiedz, że nie ma z samym WB... xD

Huehue

:)

1753048381.png

Gość Lord Loginus
Opublikowano

musi byc taki hack. nie wieze ze nikt na to nie wpadl a jak nie ma menu to poprosze o no menu.

Opublikowano

musi byc taki hack. nie wieze ze nikt na to nie wpadl a jak nie ma menu to poprosze o no menu.

Po1. Nie da się no menu z weampon binder!!

Po2. Nikt jednak się nie zdecydował na takiego hacka, bo to nir ma najmniejsZego sensu, a poza tym weampon binder crashuje od razu po strzale...

Huehue

1753048381.png

Gość Lord Loginus
Opublikowano

UP własnie o to mi chodzi ze na kazdym hacku jest crash po 1 strzale wiec chce hacka wylacznie z weapon b. albo prosze o poradnik jak zrobic hacka tylko jakis dobry to sam sprubuje.

Opublikowano

Od tak nie nauczysz się robić hacków.. Zapewniam Cię że przynajmniej na MPC nie ma samego WeaponBindera.. I nie ominiesz zabezpieczeń gry przed które WB crash'uje.. Tu łap hacka z WB:

http://www.mpcforum.pl/topic/493486-undetected-27112011chowniiqhtz-public-stwopkinvisibleunlammobackwardspeedweapon-b/

Nothing to do here.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Od tak nie nauczysz się robić hacków.. Zapewniam Cię że przynajmniej na MPC nie ma samego WeaponBindera.. I nie ominiesz zabezpieczeń gry przed które WB crash'uje.. Tu łap hacka z WB:

http://www.mpcforum.pl/topic/493486-undetected-27112011chowniiqhtz-public-stwopkinvisibleunlammobackwardspeedweapon-b/

mam juz tego hacka i po 1 strzale crash :l ale ogulnie hack fajny tylko zwalony dinar bot i level bot;/

Opublikowano

mam juz tego hacka i po 1 strzale crash :l ale ogulnie hack fajny tylko zwalony dinar bot i level bot;/

Hallo, czy ty rozumiesz, ani nir ma hacka z samym weampon binder, nie ma hacka, w którym to nie crashuje, i moim zdaniem nikt takiego nie zrobi..

Moim zdaniem temat do zamknięcia, spam się robi.. xD

Huehue

1753048381.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...