Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Modcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mianowicie mój problem jest taki. Nie umiem go zainstalować. Możecie się śmiać ale naprawdę nie wiem jak ! Proszę nie odsyłajcie mnie do tematu z tym modem tej instrukcji nie ogarniam. Jak może to proszę jakiś film z Youtube z tutorialem. Dam plusa !

Opublikowano

Adnotacja do @UP

Jak nie wiesz gdzie to

Uruchom->%appdata%->Roaming->.minecraft :)

Zależy też od systemu ta ścieżka. Na XP jest inna przecież. :P taka : C:\Documents and Settings\nazwa_użytkownika\Dane aplikacji\.minecraft . Aa tak wgl to wiem DOKŁADNIE gdzie się znajduje folder .minecraft i znam różne sposoby, aby do niego szybko wejść. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

A co pisze ? Ja nie wiem, bo nie korzystam z tego, a ostatnio korzystałem na wersji 1.7.3. :P

Musisz wybrać ścieżkę do folderu gry : Uruchom->%appdata%->Roaming->.minecraft . I dajesz ok. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

@Autorze

Po co go instalujesz, jak tak czy tak nie będzie Ci on działać bo nawet się nie połączy ten modcraft z serwerem.

Po prostu prace zostały zawieszone, może kiedyś będą wznowione.

Jak zainstalujesz, to i tak Ci nic nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...