Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BioBot!

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj odpalilem sobie biobota na skrzynki i moby, Bot działał około 1h (1 godzina). I dostałem warna!

Wcześniej kbota używałem te 2x licencje na 24h i za niego bana chyba nie dostałem. Więc STANOWCZO ODRADZAM UŻYWANIA BIOBOTA.!!

Opublikowano

Wczoraj też mnie przyłapali. Z tego co wiem to przeczytaj inne dzisiejsze posty. Jak dużo osob ma warna

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Opublikowano

Ja właśnie na kbocie dostałem perma, a na bio dopiero wczoraj ostrzeżenie... A dziś mi captche wywaliło na innym koncie.

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

Nie ma takiego prefixu jak Odradzam. Ciekawe czy kid zmieni to...

A co do tematu, tak to jest z damrmowymi botam ;)

Opublikowano

co wy gadacie ja non stop na 1 warnie mam bota biobotka najnowszego na moby tylko od 2 dni i nic :)

a na 2 koncie mam 2 dni na boxach i tez nic

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

Kewstia farta to jest ;)

Ja mam na PBDO-Bocie ponad 150k

skrzyneczek zebrane ( Osiągnięcia, Profil Pilota ),

i nie mam bana, ani warna, a kumpel zebrał ledwie

1,2k i dostał Captche ( Warn ) :P

Opublikowano
Nie ma takiego prefixu jak Odradzam. Ciekawe czy kid zmieni to... A co do tematu, tak to jest z damrmowymi botam ;)

Hmmm , a czy PBDO też nie jest w pewnym sensie darmowym ? Bo wystarczyć tylko ruszyc klawiaturą i już.

Opublikowano

Jest, ale tylko okresowo, na czas bety. Tak jak darmowy jest KBot, na czas.

Dodatkowo, tu sytuacja jest inna. Bot jest ciągle rozwijany, a aby BP go dostało,

musi napisać podanie. A nie napiszą podania, bo nie mogą.

Opublikowano

Jest, ale tylko okresowo, na czas bety. Tak jak darmowy jest KBot, na czas.

Dodatkowo, tu sytuacja jest inna. Bot jest ciągle rozwijany, a aby BP go dostało,

musi napisać podanie. A nie napiszą podania, bo nie mogą.

To analogiczna sytuacja jest z kbotem i ibotem - tak ? Bo chyba też nie mogą go kupić , skoro tam nie mogą napisac podania.

Opublikowano

Przepisowo, nie mogą, ale wiadomo, że i tak admini mają boty -,-

Opublikowano

Niby czemu BP nie może napisać podania..? Skąd wiedzieć mogą że to jest team bógp0intó? :P

Raz opisywałem dlaczego :)

Jest gdzie niegdzie regulamin na różnych forach że forum A bierze dane od B ale B nic na to niemoże poradzić

tak to wygląda .

@ UP do Nubka :)

tak team CM'owie admini cały prawie support jedzie na botach :) Gdybyś to im napisał na chacie to " mili userzy " by niedali ci żyć nawet po zmianie nicku

Opublikowano

Raz opisywałem dlaczego :)

Jest gdzie niegdzie regulamin na różnych forach że forum A bierze dane od B ale B nic na to niemoże poradzić

tak to wygląda .

@ UP do Nubka :)

tak team CM'owie admini cały prawie support jedzie na botach :) Gdybyś to im napisał na chacie to " mili userzy " by niedali ci żyć nawet po zmianie nicku

Oni są zbyt powaleni by nawet taki program jak kbot włączyć. Kiedyś sobe pomyliłem meksyk1 z etiopią x_D , post został usuniety i napisali ze zostalo usuniete zeby nie wprowadzac w blad. Jakby nei mozna bylo wymodowac. Na drugi dzien bana za to dostałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...