Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] is-3

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj zakupilem isa-3.Jak narazie mam w nim zamontowane najlepsze radio i najlepsze dzialko z isa.I z premium zarabiam po 13-15k a wiecej place za naprawe i amunicje.Powiecie mi ile bede zarabial po kupieniu wiezy i zawieszenia?Albo ile bede zarabial jak bedzie wymaksowany.

A i jeszcze 1pyt.Czy zakupienie np pierwszej wiezy niz dziala zwieksza kase czy co?Bo jak jest wymaksowany wiecej zarabia wiec co trzeba pierw kupic?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Na HT najbardziej liczy sie działo na IS-3 masz dwie drogi wyboru albo Gąski i BL9, albo Wieża i BL9. Co daje opcja druga? lepsza wieża wiecej HP lepsza wieża szybszy obrót lepsza wieża nie wiem jak na ruskich ale na USA na lepszej wieży osiągasz szybsze ładowanie wiec polecam ci Wieża+BL9, potem>gąski>silnik

Opublikowano

BL-9!

W ISach to najlepsze :)

Chociaż to jest śmieszne, że z premium zarabiasz 13-15k, a od tego jeszcze jak napisałeś, trzeba odjąć naprawę i amunicję. Ruscy to droga nacja :) T32 na zero bez premium się wychodzi.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja dostaje z premką po 20-25 k, a jeszcze nie mam go wymaksowanego ;)

Idź najpierw w działa, a potem zawieszenie i silnik.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Przynajmniej ja tak idę. Możliwe, że po drodze będziesz musiał kupić zawieszenie, bo ci działo nie wejdzie ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Czy wymaksujesz czy nie zarobki będą te same. Wymaksowanie daje ci tylko większe szanse na lepszą walkę!

Oczywiście czym większe działo tym większy koszt pocisków.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...