Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Jak zainstalować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Co to za głupia odpowiedź ? ModTRS to nazwa pluginu a nie że to jest mod... wiem jak sie instaluje mod, ale nie wiem jak zainstalować ten plugin, wrzucam go do folderu plugins, ale i tak nie działa, nie wiem co z nim zrobić żeby zadziałał :/

Opublikowano

na stronie z której to pobrałeś masz pewnie w code permissions . Musisz je wkleić do pliku world w permissions ;)

Opublikowano

Tak wrzuciłem, utworzyło mi osobny folder ModTRS i wrzuciłem tam pliki .yml które odrazu były do ściągnięcia lecz, jak wchodze na serwer to wpisując komende /plugins wyskakuje mi tak jakby tego pluginu nie było, a wpisując komendę /modreq tekst wyskakuje mi iż jest to błędna komenda, nie wiem co mam zrobić a potrzebuje tego pluginu :/ Z góry dziękuje za każdą pomoc, jak coś to moje gg : 3723052

@up

Permissions mam skonfigurowane już od dawna, ale mi wyskakuje że pluginu nie ma i że jest to błędna komenda :/

Opublikowano

Może jakieś pluginy się kolidują

Napisz jakie masz pluginy

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ChestShop, commandbook, CraftbukkitUpToDate, FalseBook, HeroChat, iConomy, Jobs, uQuest, LazyRoad, KiwiAdmin, Permissions, PermissionsPlus, LogBlock (Też nie działa wyskakuje jakiś napis z MySQL nwm, o co chodzi :D), MineBackup, LWC, ModTRS (nie działa), MultipleHomes, Multiverse-Core, Multiverse-NetherPortals, Multiverse-Portals, MyWarp, Reservations, WorldEdit, WorldGuard, Automessage. To wszystkie moje pluginy, mam taką prośbe jeżeli komuś ten plugin działa to prosiłbym o zrobienie mi z nim paczki i wstawienie na jakiś hosting :)

Opublikowano

A wrzuciles sam zapakowany plugin do folderu i uruchomiles serwer? Jak tak robilem na swoich plikach serwerowych. Jeśli pomogłem liczę na Lubie To!

A wrzuciles sam zapakowany plugin do folderu i uruchomiles serwer? Jak tak robilem na swoich plikach serwerowych. Jeśli pomogłem liczę na Lubie To!

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Cóż, może tobie to pomagało mi niestety jakoś to nie działa ;) Dalej nie znalazłem odp. jak to uruchomić, więc może ktoś inny będzie wiedział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...