Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MOD][1.0.0][DL]Plcecaki MC 1.0.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zaprezentować wam mod Backpacks ( dodaje on plecaczki do gry ) które działaja jak normalne skrzynie tylko że przenośne :D

Link do moda : http://www.mediafire.com/?11w9yw2w68b49ga

Skan moda : http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/ffbceaab32c9ec58845687ab28dd41dae16c4c6f

Screeny :

20110717_225110_193519.png

2011-09-30_225811_543854.png

Plceaki robimy z 8 skór i barwników takich jak na obrazku wyżej

Gdy naciśniemy prawym przyciskiem myszy ( majac w ręku plecak ) na ziemie to otworzy nam się menu plecaczka i możemy tam wrzucić rożne duperele

Mod działa na wersji 1.0.0 ( screeny mam ze starszej wersji a link jest do najnowszej )

Proszę o ,, Lubie to " :D

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

tego szukałem można plecaki nazywać? :D bo tam na obrazku widzę plecak o nazwie Dyes(barwniki)

Nie można nazywać. :P Te nazwy są od nazw barwników. Zależy jakiego barwnika użyjesz wtedy tak się plecak bd nazywał. :P :D

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

dzięki że odpowiedziałeś już za mnie , lecz plecaki da sie jakoś nazwać ( zapomniałem który klawisz trzeba kliknąć , jutro dam ci odpowiedź )

juz wiem trzeba przytrzymac lewy shift i klinkac PPM

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

Już wiem wybacz za pomyłke. :P Da radę nazywać. ;) Wystarczy, że podczas skradania klikniesz prawym i bd mógł nazwać plecak. :P :D

@Edit

Naciskasz klawisz skradania ( oficjalnie LEWY SHIFT ) i trzymając plecak w ręku klikasz PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY. ;) Pomogłem ? Daj Lajka. :D;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...