Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z uruchomieniem iSRO

ehnaton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w ogóle witam wszystkich bo jestem tu nowy, przygnany monotonią ręcznego expienia :D poustawiałem wszystko jak jest w tutku, HS jest w wersji 1.0, loader ten najnowszy, wszystko w nim pozaznaczane jak trzeba. Tak więc odpalam HSa, silk się włącza, potem naciskam hide sro, chowa się do paska, włączam loadera i bota, w loaderze naciskam launch i odpala sie drugi silk (ten wlączony z Hsa nadal jest zminimalizowany). W bocie jest napisane, że HS sie dobrze połączył czy cos ( nie ma napisane, że jest zajęty albo nie działa). Ustawiam cos tam sobie w bocie ze skillami itp. ale i tak po chwili dostaje DC, sytuacja powtarza się non stop, albo dc albo w ogóle wywala mnie z silka czy to siedze czy cos szukam w bocie. Mógłby ktos pomóc jak to naprawić i jako, że jestem nowy prosiłbym o wyrozumiałosc :D

Opublikowano

Takich tematów jest na pęczki. Po prostu coś jest z loaderem i hsem. Nie wiem czy nie działają razem dobrze czy jak, ale niektórym działa a niektórym nie.

Podawano kilka sposobów jak to zrobić, wystarczy poszukać.

Niestety, ale może być tak że i tak będziesz dostawał DC tak jak ja;/ Pozostaje więc tylko clientless.

Opublikowano

a jak go odpalić na tej nowej wersji bota ? czytalem juz te tematy z problemami ale nie ma tam napisane jak radzic sobie z tym problemem, probowalem juz duzo ustawien ale nadal nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...