Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Your Account Has Been Blocked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was

Wiem niepowinienem tu pisac ale wchodzi tu wiecej ludzi i moze ktos mi powie oco tu chodzi:((

Dzisiaj sobie grałem w Warrocka i mnie po pewnym czasie wyrzucilo z gry niewiem dlaczego potem jak chciałem wejść to pisalo Tak: Your account has been blocked Prosze pomózcie mi chciałem napisac do K2 ale neiumiem moze byscie mi powiedzieli co sie stlao i jak napisac prosze

Mialem 25 lvl sad.gif mialem tam sciorpiony jeszcze:(

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

napisz do nich ticketa że niewinnie dostałeś bana i że nie hackowałeś może ci się uda - ja podobnie miałem ale ja hackowałem i trafiłem na admina - ten mnie kikną i ....dalej już wiesz

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

LoL2

Właśnie wszedłem do warrocka bo chciałem sobie pograć; loguje się a tam wyskakuje komunikat "Your account has been blocked"

Co się dzieje z tym k2 że tak sypie bany a przecież dzisiaj nie grałem na czitach a od jakiegoś czasu nie wykryto na mnie żadnego hacka wię co sie dzieje?? <rotfl>?

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

tez dostalem bana na 31 lvl i premka gold na 100 dni jeszcze byla pojebany hs jest po prosty daje bany za nic :(

musisz napisac ticketa ale zapewne ci i tak nie odbanuja bo ja juz z 5 pisalem do nic i mi nie odblokowali 31 lvl

jebac k2

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...