Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Bezimienny [1.0.0] [No-Wl] [No Premium] [5 slotów] [Hamachi]

Karol1158

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze chciałem stworzyćserwer dla kilku (majmy nadzieję) zgranych osób.

Bez kradzieży i niszczenia tak jak to jest np. w znanej "Kanciastej Dolinie" CTSG

NAZWA SERWERA.!?

Nie trzeba nazwy, gdy są odpowiedni ludzie ;)

adresip.png

IP serwera - 5.180.168.31

siecihamachi.png

Jest to sprawa pierwszorzędna, bo bez tego ani rusz...

uKarolaMc

Hasło:321

czasonline.png

Nie wiesz kiedy możesz oczekiwać na tą chwile, kiedy możesz zagrać? Oto podana rozpiska na cały tydzień:

Poniedziałek:20:15 - 22:00

Wtorek:7:30 - 9:30 i 20:00 - 22:00

Sroda:7:30 - 9:30 i 19:15 - 22:00

Czwartek:19:15 - 22:00

Piatek:15:00 - 22:00

Sobota:większość dnia

Niedziela:większość dnia

teamdz.png

Własciciel: Karol

Admin : jeszcze nie ma ;)

Moderator : jeszcze nie ma ;)

dodatkoweinfo.png

Chcę zrobić serwer dla kilku osób, gdzie nie będzie chaosu,

chyba że w pozytywnym znaczeniu tego słowa

;)

Ps. Nie raz stawiałem serw dla max 5 osób (tyle planuję) i rzadko kiedy narzekali na lagi

Ps #2. Przez kilka dni nie ma WL ale ,ale jeśli na serwerze będą pojawiać się osoby psujące zabawę białą listę włącze (dla normalnych ludzi)

Ps #3. Miasto będę budował dopiero jutro rano (środa 30 listopada) , więc jeśli nie chcecie pomagać w budowaniu miasta narazie nie wchodżcie.

Ps #4. Myślę że serwer będzie stał na oryginalnych plikach serwerowych (mniej pluginów - 100% pewności , że nie będzie lagów), lecz na czas budowania miasta (myślę ze około 2 dni) serwer będzie stał na Bukkicie (głównie ze względu na pluginy ułatwiające budowę na większą skale - np. World Edit i pare innych)

Proszę o nie pisanie postów typu " Dodaj do WL *** "

Zapraszam na serwer od jutra ;)

Pozdrawiam.

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Opublikowano

nikt nie jest chętny?

Poniedziałek:20:15 - 22:00

Wtorek:7:30 - 9:30 i 20:00 - 22:00

Sroda:7:30 - 9:30 i 19:15 - 22:00

Czwartek:19:15 - 22:00

Piatek:15:00 - 22:00

Dziwisz się jak po 2 godziny dziennie serwer on ? już wole se kupić za 10zł serwer dedyk na 5 slotów i grać z kumplami ;]

1857060941.png

Opublikowano

widac odrazu że serwer bedzie bezsesnu zobacze jutro jak wejde

widac ze sa to dzieci bo takiego godziny jakby do 5 klasy chodzili

userbarcopy.png

41378.gif

10112.gif

Opublikowano

Chciałbym sprostować tą "5 klase".

Chodzę do 2 gimnazjum i do 2 klasy szkoly muzycznej 2 stopnia, więc o 14:30 koncze codziennie lekcje i o 15 mam kilka godzin kolejnych w szkole muzycznej (gram na gitarze i skrzypcach, czyli robie 2 klasy na raz) wracam przed 19, po czym odpalam kompa i serwa i ucze sie na nast dzien do szkoly norm, cwicze na gitarze i skrzypcach i jak mi starczy czasu to chwilkę pogram i o 22 ide sie myć i mniej więcej 22:30 spać, bo po około 10 godzinach nauki jestem zmęczonny. Dodatkowo moja mama nienajlepiej patrzy na siedzenie przed komputerem całymi weekendami (kiedy mam troche wolnego czasu). Oboje wolimy (ja i mama) żebym wyszedł z kolegami pograć w koszykówkę czy piłkę. Ja ze względu, że moge się rozerwać,a moja mama, że nie siedzę ciągle przy komputerze. To, że nie spędzam przed komputerem duzo czasu, nie musi oznaczać że chodzę do " 5 klasy", gdzie przyznam że miałęm więcej luzu bo miałem szkołę muzyczną 2 razy w tygodniu i o wiele mniej lekcji i nauki.

Reasumując trochę mnie zdziwiło, że oceniasz mnie tylko po tym ile spędzam czasu przed komputerem. Ludzie są różni.

Pozdrawiam

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...