Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PMB cannot connect to sever.

sebol230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Kolega ma problem, chce se w Lol'a zagrać, ale jak ściąga to mu wyskakuje taki oto błąd:

10756159.png

Znacie może rozwiązanie aby bez problemów zainstalować i ogolnie wszystko dobrze zrobić ??

Dam max Lajków...

Opublikowano

To się dzieje tak po kliknięciu ze strony "Download Game"? Jeśli tak to niech kolega ściągnie lola za jakiś czas.

A jeśli w trakcie instalacji to włącz ten plik jako administrator.

Opublikowano

Może niech spróbuje na innym dysku?? :) (Mi pomogło na D nie ruszyło a na F tak :P)

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Jesli dalej nie moze grac, polecam sciagniecie ACE-CLIENT'a. Jest to nieoficjalny client gry, tworzony przez czlowieka riotu. Do clienta dolaczone jest tez kilka przydatnych addonow dzieki ktorym gra sie przyjmniej. Client oferuje nam rowniez wieksza ilosc fps'ow. Strona clienta to ace-client.net . Pozdrawiam

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Też miałem problem z tym Pando Media Booster kiedyś. Odinstalowałem to, ale LoL'a zostawiłem i coś się działo, reinstale też nie skutkowały, ale komp mi się zepsuł, zrobiłem format ogólny i na nowym świeżym dysku wszystko było ok. Moja porada to zassij Pando oddzielnie i zobacz, a jak nie to spróbuj inny dysk, a jak nie pomoże to format zarzuć i 100% powinno pomóc.

btw przed formatem wyczyść rejestr z wpisów lola to też może pomóc :>

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie wiem czy dalej masz ten problem czy nie, a ponieważ żadna z wymienionych odpowiedzi nie jest poprawna to może pomogę.

Musisz po prostu tak jak mówi sam komunikat ustawić prawidłową datę systemową bo przez nią PMB ma problem z połączeniem.

Twój kolega ma bowiem dalej rok 2006 :D

Check that your system clock is set with proper the date and time

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...