Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yorick - dyskusja

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. od czasu wyjścia tego championa uważałem go za usseles shit bez dmg. Aż do czasu, kiedy totalnie zniszczył mnie jak grałem renektonem. Po krótkim czasie kupiłem go i okazało się ,że bez problemu wygrywam 90% pojedynków na solo topie. Ta postać jest jak mocna czy po prostu nikt nie zna kontry? Narazie odkryłem ,że kontruja go postacię z dużym healem np. ww, nunu.

Jakie jest wasze zdanie o nim? Jakie buildy preferujecie?

Mój :

doran miecz

buty cc

manumane

trinity

warmog

atma

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy piszą teksty typu ''Yorick gówno'' albo ''Yorick najgorszy champ..''.Moim skromnym zdaniem Yorick jest jednym z lepszych solo topów w grze. Ma świetne ganki i dmg tez niezły cisnie :D .Nie chce tu sie chwalić ale juz pente wbiłem :P Także grajcie swoimi op'kami mi starczy Yorick. Dziękuje dobranoc :)

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Yorick to jeden z najlepszych solo topów. Fakt może nim nie będziesz fragował tak jak powiedzmy tryndą ale dla teamu ten champ to skarb.

Co do buildu to zjebanie zaczynasz. Zamiast Dorana proponuje na początek Meki Pendant i 2 potki na hp. Potem pierwsza wycieczka i robisz tear of the godness, i butki. (Mercury najlepiej).

Twoim corem jest właśnie Łezka, Shen no i butki. Potem robisz trinity, nastepnie warmong, manamune albo archangel staff, coś na CR no i atmoga. A końcowy itemek należy do ciebie, albo Thornmail albo Force of Nature.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Moj ulubiony champ,gralem nim ponad 100meczy z czego 80% win.

Co do buildu napisze po pl:

buty z nieustepliwoscia

Manaume

Lodowy mlot

Blysk

Atma

Krwio

Trinity(dokanczamy)

Taki build wedlug mnie jest najlepszy

Jedyna kontra na niego to wszystkie ad carry,fiddle i malzahar

ww nie ma z nim szans bo poprostu do niego nie podejdzie

Nunu tylko harrasuje z e i ma kurewskie leczenie,ale zanim on tego skilla uzyje,my mu 2duszki i sie leczymy.

Zaden fighter,offtank czy nawet tank nie maja z nim szans

Tyle

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...