Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [dll] Kal Skh V1.1.3 [int]

Butch3r

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do 1hh to mi nie dziala bo jak wypakuje napierw Kal Skh V1.0.6 to potem musze zmienic plik d3dx9_29.dll na d3dx9_29_.dll a ten d3dx9_29_.dll juz jest to tego nie rozumie :/

Opublikowano
Ty ja mam 1hh na globala stary co dzialal,

próbowalem to nie dziala zamienilem te pliki wzucilem to co pisaliccie do kala ale nie dziala

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mhm mam net frameworka 3.5, lecz gdy odpalam kala z tym hackiem gra tak jakby sie zawiesza, wyskakuje okno ze hack gotowy cos tam.. hf, i nawet nie moge sie zalogowac bo gra sie tnie. Co mam zrobic, kto poratuje?;]

EDIT: Mhm teraz gra sie wlacza lecz wywala mnie blad engine.exe, hack juz nie dziala?

Opublikowano

hehe ale zes zaszalal z tymi auto medami xD poza tym fajny programik moze wkoncu zaczne grac na globie >.>

Opublikowano
Mhm mam net frameworka 3.5, lecz gdy odpalam kala z tym hackiem gra tak jakby sie zawiesza, wyskakuje okno ze hack gotowy cos tam.. hf, i nawet nie moge sie zalogowac bo gra sie tnie. Co mam zrobic, kto poratuje?;]

EDIT: Mhm teraz gra sie wlacza lecz wywala mnie blad engine.exe, hack juz nie dziala?

tylko niektore priv..;p

.

• Dodaj nową pozycję...