Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacząć od nowa?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli od nowa to sprzedaj tą postać i rób nową NP:BM,WP lub Mentala (tanie KU,Eq itd) Napisz na gadu:15772718 mogę zagrać też :)

sygna.png

Opublikowano

No nie wiem, niby mówią że jak skille nie weszły na 17 to przewalona postać. Ale możesz według mnie grać dalej.

Nie opłaca się raczej grać od nowa.

74584298.png

Gość PoweRade™
Opublikowano

Zacznij od nowa , lepiej mieć wszystkie na 17

Opublikowano

zostan wbijesz tylko 3 lv wiecej zeby miec 5x m+ wiec nie duza roznica no chyba ze te 3 lv to za duzo bo zeby miec 5x m musisz miec 86 +3lv ja bym zostal

Opublikowano

Od nowa i jazda. Eq możesz sobie zostawić żebyś miał już na wyższy lv, a na początku kase możesz mieć z dropka.

Opublikowano

Co wy macie z tym graniem od nowa, to tylko 3 pkt. Jeżeli nie chce mieć za wysokiego lvl, to jakie to ma znaczenie kiedy ma 4x na M/G/P ? Najgorsze skille i tak się zostawia na koniec, a mając 4 na wysokim lvl i tak szybko ubijasz mobki/zabijasz innych. Nie każdy ma czas na wbicie 76lv od tak, na siłę postaci nie wpływają tylko skille i wbijcie to sobie do głowy. 3pkt to jeszcze nie katastrofa, nie masz zamiaru jest sprzedawać to graj, a jak już naprawdę chcę ci się od nowa, to surka WP lub woj mental do szybkiego wbijania lvl. Mój stary mental miał 80lvl i 4pkt stracone, nie ubolewałam nad tym faktem jakoś. Level cap się zwiększy i wszystko się unormuje, ta gra cały czas - nie oszukując nikogo - się rozwija.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Od nowa? Jezeli mu sie chce znow wbijac level to od nowa, np. ja juz bym od nowa nie zaczynal, a tak wgl. uwazaj nastepnym razem jak skille dodajesz. =)

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...