Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunąłem mikrofon z nagrywarek...

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem w panel sterowania>sprzęt i dźwięk>dźwięk>zakładka nagrywanie i tam wszedłem we właściwości i dałem wyłącz, usunąłem i wbudowany i (nie wiem dlaczego) ten podłączony, kiedy chciałem ponownie włączyć oba to okazało się że nie wiadomo jak ponieważ już mi ich nie wyświetla na liście w zakładce "nagrywanie" teraz nie wiem jak je włączyć.

Za pomoc będą lubiety

Opublikowano

gdzieś tam we właściwościach masz opcje do zaznaczenia by pokazało odpowiednie wskaźniki

propersound.gif

propersound2.gif

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

w tym samym miejscu gdzie wyłączałeś tylko dac włącz , takich urządzeń nie da się usunąc z systemu ale można je wyłączyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Prawym na 'głośniczek' w prawym dolnym rogu, urządzenia do nagrywania, prawym na byle co i "pokaż wyłączone urządzenia", prawym na urządzenie (zależnie jak się Twój mikrofon w PC nazywa) i włącz.

Opublikowano

no tak ,ale jak patrze na tą ikonkę to pisze ,że odłączony ,a na 100% podłączony bo jak dodam mikrofon do odtwarzaczy to słyszę co JA mówię ,a inni nie

Opublikowano

w czym nie słyszą ? może najpierw zajmij sie konfiguracją programu który używasz i ustaw tam odpowiednie wejście dla mikrofonu bo moze być tam wyłączony

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

taa dodzwoni się do Indi i usłyszy po polsku : dsien topry f szym moghem pomusz ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...