Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]CS steam

MrHaRdCoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym zadac pare pytan odnosnie steama

1. co zrobic abym mogl grac na serwerach ns/s poniewaz wpisuje w konsoli connect IP i nic failed to connect.

2. Mam duzy problem z fps strasznie skacze na kompie ; amd athlon x2 64 dual core 3800 2ghz 2 gb ramu i nvidia geoforce 7300GT

3. Czy jest sposob aby w liscie wyszkukiwanych serwerow miec tylko polskie ? poniewaz mam 6tys+ serwerow lecz all to jakies zagraniczne.

Jak narazie to wszystko jak cos bd miec to napisze dziekuje

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

1. W zakładce "Find server" klikamy "favorites" i wpisujemy IP w "add server" bodajże.

2. Użyj komend : cl_himodels 0

cl_dynamiclights 0

cl_shadows 0

cl_minmodels 1

cl_identiconmode 0

cl_particlefx 0

cl_weather 0

cl_corpsestay 1

3. W find server klikasz w "favorites" i wpisujesz IP.

Opublikowano

@ref ( wiem wiem iz nie czas lecz 1 pytanko ;D )

4. Czy jest jakis sposob aby podmienic mapki, bronie itd z cs'a ns 1.6? poniewaz jesli pozamieniam foldery to chyba updeytuja sie nie ?

@up jak w punkcie 1 nic nie dziala... poprostu wyszukuje serwer widzi go lecz gdy biore dodaj go do ulubionych to nic sie nie dzieje

to samo w p.3 nic.

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

@ref ( wiem wiem iz nie czas lecz 1 pytanko ;D )

4. Czy jest jakis sposob aby podmienic mapki, bronie itd z cs'a ns 1.6? poniewaz jesli pozamieniam foldery to chyba updeytuja sie nie ?

@up jak w punkcie 1 nic nie dziala... poprostu wyszukuje serwer widzi go lecz gdy biore dodaj go do ulubionych to nic sie nie dzieje

to samo w p.3 nic.

Daj refresh w Favorites i będzie działać :)

Co do modeli, to możesz spokojnie podmieniać

Opublikowano

Zależy jaką paczkę gier kupiłeś, jak masz nowe modele, to pobierz z neciora stare i podmień foldery models.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...