Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] Kur.eK vs ooGRANDERoo

Gość Kur.eK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321146730-U250803.png

Wyzywający: Kur.eK

Wyzwany: ooGRANDERoo

Wstawianie prac do: 01.09

Głosowanie do: 03.09

Tematyka: Diss pisany od serca.

Notatka: Ja sprawy nie popuszczam. Jak to mówił Chada, musisz poczuć się tak jakbym naszczał ci w usta.

Pojmij w końcu błędy i skończ z tym gównem...

Generator by krycha1996 dla

FanART

Frajerze powiem ci krótko i na temat.

Najchętniej zakneblowałbym ci ten cały poemat.

Myślisz, że na forum nikt ci nie dorównuje.

Jednak wiedz, że twoje teksty są jak damskie chuje.

Piszę to od serca, jak zawsze w amoku.

Bierz przykład ze mnie i spisuj protokół.

Chcesz być piękny jak Alvaro, możesz se pomarzyć.

Jak na razie jesteś ładna dupa, ale tylko z twarzy.

Możliwe, że kiedyś ktoś wspomni moje imię.

Imię tego co zawsze brał na bary twoją winę.

Rozumiem wszystko tylko powiedz mi jedno.

Jak mogłeś kurwa stoczyć się na takie ścierwo.

Wiedz, że jesteś sam sobie winny tej sytuacji.

Powinneś skończyć z rapem, jak pedofil po kastracji.

Nasyłasz swoich kumpli, sam sprawy nie załatwisz.

Plebstwo szerzysz, zacznij myśleć o nowej emigracji.

Wszystko co piszesz to tak naprawdę wkręt.

Pojmij kurwa błędy i walnij "the end".

Opublikowano

Pozdro nie zaakceptowałem pojdynku a ty już wstawiasz swoje gówno jesteś załosny nie będe tracił na ciebie czasu

szkoda mi słów na takich leszczy jak ty przegrałeś ze mną pojedynek chyba 13:1 a teraz znowu chcesz dostać .... nie będę

tracił na ciebie swojego cennego czasu a te swoje wypociny wyślij ojcu SMSem .

PS:skończyłem z toba za pierwszym razem lamusie ;]

Peace .

chadal.png

Mam się dobrze chłopaku, chcesz pogadać o pudle? Jestem taki jak ty - pięciogwiazdkowy skurwiel.

Opublikowano

Pozdro nie zaakceptowałem pojdynku a ty już wstawiasz swoje gówno jesteś załosny nie będe tracił na ciebie czasu

szkoda mi słów na takich leszczy jak ty przegrałeś ze mną pojedynek chyba 13:1 a teraz znowu chcesz dostać .... nie będę

tracił na ciebie swojego cennego czasu a te swoje wypociny wyślij ojcu SMSem .

PS:skończyłem z toba za pierwszym razem lamusie ;]

Peace .

Przyznam się szczerze że nie znam sytuacji, być może z nim wygrałeś, być może rozłożyłeś go do jaja. Albo też kolega Ci napisał tekst, i wylaunsowałeś się tym że go pokonałeś. Nie mówię że tak było, ale mogło tak być. Sam chyba jednak widzisz że z perspektywy kogoś kto nie zna sytuacji, można odnieść że to Ty walisz w pory żeby przypadkiem się z nim nie zmierzyć, pomijając już sam fakt że on Cię wyzwał, a Ty speniałeś. Jeśli jesteś taki zajebisty, i rozjebałeś go tak sprawnie jak mówisz, to powinieneś to bez problemu zrobić jeszcze raz..

.. krótka piłka, dla mnie wyglądasz jak hejter, elo !

ps. sory za offa, ale muszę mieć czyste sumienie

hiphopsignbyniwetd4ecdj.jpg

"Gdybym chciał Cię obrazić, po prostu dałbym Ci dojść do głosu "

~PsychoMC

Opublikowano

Ty sobie kurwa kpisz , ktoś mi napisał tekst ? no kurwa śmiech na sali .... napisałem na tym forum ok 30disów ... więc weź te swoje komęty wsadź sobie głęboko

w dupę jeżeli ktoś komuś pisał diss to ja komuś a nie ktoś mi . Hejterem jesteś ty jeżeli kurwa nie wiesz o co chodzi to się nie wpierdalaj i siedź jak na sukę przystało bo mnie to już wkurwiać zaczyna.

chadal.png

Mam się dobrze chłopaku, chcesz pogadać o pudle? Jestem taki jak ty - pięciogwiazdkowy skurwiel.

Opublikowano

To początek horroru ,ty wystąpisz w głównej roli

Wjeżdżam w ciebie ostro zacznij się ode mnie szkolić

Za plecami pierdolisz , za grosz nie masz honoru

Lubisz siać na forum ferment to jedna z twoich chorób

Zaliczam do humoru to co kurwa na mnie piszesz

Zmiażdżyłem cię suko a ty znów przerywasz cisze

Powyrywaj klawisze ,wypierdalaj! i nie wracaj

Zacznij robić rap suko , a nie robić za pajaca

Z nawiązko ci odpłacam , Suko w bani masz pusto

Chcesz kolejny diss ? to kurwa popatrz w lustro

Słuchaj wersów mam mnóstwo ,ty powoli się wypalasz

Zjadam cię na spontanie chociaż ty się bardzo starasz

Za dużo se pozwalasz , to już szmato runda druga

Zacznij używać głowy ja nie liczył bym na cuda

Podpaliłem cię jak szluga , zdeptałem jak peta

Skończyły się dissy , rozpoczeła się wendeta

To jest tekst Grandera,któremu zablokowali konto,a więc wstawiłem jego tekst.

Grander przekazuje,żebyś się tym udławił.

Głos na ooGRANDERoo

Opublikowano

Ty sobie kurwa kpisz , ktoś mi napisał tekst ? no kurwa śmiech na sali .... napisałem na tym forum ok 30disów ... więc weź te swoje komęty wsadź sobie głęboko

w dupę jeżeli ktoś komuś pisał diss to ja komuś a nie ktoś mi . Hejterem jesteś ty jeżeli kurwa nie wiesz o co chodzi to się nie wpierdalaj i siedź jak na sukę przystało bo mnie to już wkurwiać zaczyna.

Oj oj, dziecinko nie unoś się, bo się spocisz.

Po pierwsze primo, czytanie ze zrozumieniem jak widzę nie jest Twoją mocną stroną, bo powiedziałem że mogłoby tak być, ale nie że tak było. Jest tak ? A Ty wydzierając bezsensownie ryja, jednoznacznie dajesz do zrozumienia że tak właśnie jest, "tylko winny się tłumaczy" mówi Ci to coś ?

Druga sprawa, jeśli już chcesz pluć po ekranie, to rób to z klasą przynajmniej, bo to co pokazałeś teraz brzmi tak jakbyś miał 12 lat, i w momencie kiedy odczytałeś mojego posta na swój temat, zacząłeś bezładnie napierdalać rękami jak małpa po klawiaturze, myśląc że jesteś taki elo. Brawo..

Czytaj ze zrozumieniem, to nie boli, znajdź mi choć jedno słowo w którym powiedziałem że hejcisz . Po prostu taka Twoja reakcja mówi sama przez siebie, i naprawdę nie wnikam w to czy wygrałeś z nim beef, czy nie, chuj mnie to obchodzi, ale pisząc do kogoś tekst w stylu " weź spierdalaj, już z Tobą wygrałem więc nie będę marnował na Ciebie czasu" pokazujesz ewidentny brak profesjonalizmu, który jak mniemam starasz sobie wyrobić, prawda ?

btw. diss całkiem niezły

Edit:// Och i bym zapomniał

To jest tekst Grandera,któremu zablokowali konto,a więc wstawiłem jego tekst.

Grander przekazuje,żebyś się tym udławił.

Wiesz co to jest plagiat łapsie ? Grander ma własny rozum, i chyba jest na tyle ogarnięty że potrafi sobie sam w życiu poradzić. A ja osobiście bym zjebał jak psa szmaciarza który wstawia sobie od tak mój tekst jako odpowiedź dla kogoś innego, niż był pierwotnie pisany. Gdyby chciał go wstawić dla mnie, to by to zrobił, no przynajmniej mam taką nadzieję że nie musiałby się ścierwem wyręczać.

~PsychoMC

Opublikowano

BoJaMamTo - nie wiem o co Ci chodzi.

Grander dostał bana i nie mógł oddać tekstu ze swojego profilu.

To chyba proste?

Niniejszym głos na Grandera!

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Grander

@BoJaMamTo (cipkę) Leszczu jesteś zwykłym napinaczem który kozaczy przez kable ale jak by przyszło co do czego

Dostał byś strzała i by nie było co z ciebie zbierać , Zabieraj się z tond puki ci się "jeszcze" nic nie stało .. bo z takim nastawieniem

Szybko się to zmieni...

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

Najwyraźniej nie załapałem tematu, bo Grander w pierwszej chwili napisał że nie to pierdoli, i wnioskując po jego wystąpieniu zwyczajnie myślałem że Palczes wrzucił jego archiwalny tekst, mój błąd, zwracam honor. Czekam na rozwinięcie sytuacji, i wnoszę aby reszta też puki co zaniechała drążenia tematów innych niż ich beef, i poczeka z ocenami do momentu aż któryś powie że koniec. Czekam na odpowiedź Kurka.

Raz jeszcze Palczes, Grander, moja culpa !

@BoJaMamTo (cipkę) Leszczu jesteś zwykłym napinaczem który kozaczy przez kable ale jak by przyszło co do czego

Dostał byś strzała i by nie było co z ciebie zbierać , Zabieraj się z tond puki ci się "jeszcze" nic nie stało .. bo z takim nastawieniem

Szybko się to zmieni...

Ciśnij ciśnij wirtualny kozaku :*

~PsychoMC

Opublikowano

ooGRANDERoo

@ BoJaMamTo...

Pękam ze śmiechu jak czytam twoje posty xD

"Wirtualny kozak" to było dobre tylko skieruj w swoją strone bo tylko ty tu spinasz najbardziej ..

@Edit ja jestem bardziej w temacie niż ty .

Więc jak możesz mówić co mam czytać , jeżeli nie przeczytał bym wszystkich postów tutaj nie dodawał bym odpowiedzi

a ty naucz się edytować posty zamiast robić spam .

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Przewiń do góry jeśli potrafisz, bo czytając środek rozmowy sensu nie zrozumiesz <_<

Edit:// Tłumacz się tłumacz, jeśli jest tak jak mówisz, to znaczy że jesteś hejtem ignorantem, bo gdybyś jak mówisz przeczytał wyżej, to byś wyczytał że się pomyliłem, i przyznałem się do tego błędu, a typowe internetowe pogruszki ludzi których nigdy nie zobaczę traktuję z rezerwą, tak jak pewnie i Ty byś zrobił gdyby dotyczyły one Ciebie

~PsychoMC

Opublikowano

Głos Grander

Zobacz też :http://www.mpcforum.pl/topic/493438-diss-bojamamto-vs-bjmma/

Opublikowano

Hejter został zbanowany? Może to oblejemy przy jednym stole panowie!

Powiem Wam jedno, jak czytam teraz jego teksty to kojarzę je z dissów od Chady, Peji i mniej znanych raperów.

Widać, że koleś nawet tego od serca nie pisze... tylko żeby było pod publikę.

Żadnego tekstu nigdy nie wydał, żadnego słynnego rapera nie zna, a sie uważa za króla, no jprdl.

Wy kurwa wszyscy obrońcy ścierwa o imieniu grander możecie się już nie srać.

Popisu tu nie odstawiajcie, nie uważajcie się za niewiadomo kogo i nie psujcie se klawiatury na pisaniu tych postów.

Powiem wam teraz jedno, spierdalać!

Jeszcze ci granderku powiem jedno, możesz się upodabniać do Chady, ale nigdy nie zgapiaj jego słów.

Gdy przeczytałem ten "diss" na mnie, to od razu połowa skojarzyła mi się z Chadą.

@DOWN: Nie, nie... nie przegrałem, jeżeli byś obracał się w świecie rapu to byś zobaczył jaka "wielka" różnica jest między jego tekstem, a tekstami innych raperów...

Nawet jeżeli tak uważasz to zrobiłem to z honorem, nie tak jak oni. Nie znasz nawet sytuacji jaka była, więc nie mów...

Hm... dam ci lajka, bo przynajmniej nie hejtowałeś, napisałeś co myślisz, lecz jeżeli nie znasz prawdy - nie pisz.

Opublikowano

Kur.eK kurwa skąd możesz wiedzieć ile GRANDER wie o polskich raperach , mówisz na niego Hejter

A sam masz tak na drugie , HEJT masz wypisane na czole . Naprawdę naucz się pojęć a puźniej próbuj nimi zablysnąc

Oblejemy to dopiero wtedy jak zbanują ciebie a jego odbanują . Pozdro

@PS. ja również jestem słuchaczem CHADY a w tekscie grandera nie ma nawet jednego słowa które by od niego zgapił

Więc jak masz mu wymawiać plagiat wyskocz z dowodami bo narazie się poniżasz i każdy ci to powie . Ode mnie to na tyle

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

Nie chcę tu spamować i będzie to pewnie ostatni mój komentarz tutaj, bo nie będę się kłócił z kolejnym lizodupem grandera.

Nie wiem co w nim widzicie, ale cóż... Te, słuchacz Chady (haha), a kojarzysz tych co za plecami sieją ferment?

Pamiętasz może, jeżeli chcą dissy to niech patrzą w lustro, ty słuchaczu z dupy? Weź wypierdalaj z tego forum frajerze... bo jak widzę, że piszesz jaki to z ciebie fan to kur.wa mac!

Na żadnym koncercie nie byłeś, nigdy z Chadą nie gadałeś, nigdy nie siedziałeś przy jednym stole, więc kurwo zamknij swoją jadaczkę i wyjazd nogami do przodu.

Jeżeli na mnie cioto mówią hejt, to jesteś w błędzie. Mówi ci coś kto przezywa ten tak samo się nazywa? To się teraz sprawdza w tym temacie, strencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...