Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qyyt2- Nie Mozna Sie Zalogowac ;/

december1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy chcialem sie dzisiaj zalogowac na qyyt2...pojawil sie problem gdyz nie przenosi mnie do ekranu logowania postaci.

Gdy czytalem wasze tematy dalej, wywnioskowalem ze server jest w trybie ''off''.

I moje pytanie dotyczy tego, kiedy bedzie znowu ''on''... moze ktos ma takie informacje ;D

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

wczoraj bylem u kumpla i mu sie zwalil is..dzisiaj odpalam u mnie tez zwalony, ale mam link w ktorym dziala is... mam nadzieje ze do wieczora bedzie mozna wbic na server

Opublikowano

Ja pier...

Koleś up.. niełaska było z edytować posta ;o!

Będzie działać to będzie nie to nie ! ludzie ku*cze..

Dziś niedziała ?

Jutro powinnien !

Opublikowano

Spokojnie:) pewnie robią jakie poprawki w mt2 trzeba poprostu czekac i byc dobrej mysli

3a6a0043c95ddcedmed.jpg

Nie liczy sie lvl, Ważne jaki ty jesteś!!

Obecny lvl :88

Gildia:Brak (narazie:)

Nick:OnlySeX!!

Królestwo:Shinso Rlz:)

Profesja:Woj Body

Eq?: HiHi czyżby 1 zatruty +9 na Qyyt2?;D

Opublikowano

Witam. Nie wiem może mnie znacie. Nick: xSpideRx Czasem mental Czasem body ;D lvl 86.

Z tego co przeczytalem na stronie qyyt2. To serwer zostal przeniesiony. Na forum stroyny Qyyt2 Gm napisal: (chyba macie ??? zamiast znakow nie wiem czemu tak...)

服务器搬迁完毕,请从下登陆器进游戏!

服务器搬迁完毕,游戏已正常开放。

请玩家下载最新的登陆器或完整客户端!搬迁给大家到来的不便敬请谅解!!

情谊龙驹

2009.7.31

Co znaczy:

Uzupełnione przeniesienie serwera, należy podać grę z Landers!

Uzupełnione przeniesienie serwera, gra ma normalnego otwarcia.

Należy pobrać najnowszy odtwarzacz Landers lub?????! Przeniesienie niedogodności ci przybycia zrozumienie! !

Przyjaźń??

2009.7.31

Wedlug mnie chodzi o to ze trzeba sciagnac jaiegos nowego clienta... Jezeli ktos bd wiedzial o co chodzi to prosze szybko odpisac na ten temat;) jakies nowe sposzczenie? nowy client? podac link... A Ta data? moze to data dodania nowego clienta na stronie:) Czyli jtr nowy client. Pozatym naapewno gdzies tak za 3 dni cybuch da nowe spolszcenie;) Pomoglem ? daj 5? (chociaz nie wiem po co to xD ) (Sorry za bledy, ale nie chce mi sie pisac polskich znakow.)

Opublikowano

Ok zobaczcie na ellitepvpers. I dowiedzcie sie czy trzeba sciagac jakiegos nowego clienta ;D. A ty Kuba (only)napisz do mnie na gg wazne ;D 8391352. (jezeli to niezgodne z regulaminem to sorry nic nei weidzialem xD)

• Dodaj nową pozycję...