Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaką klase wybrać

C0nn0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem powrócić do 4s bo m2 zrobił się nudny teraz.Poszukuję kolegi do wspólnej gry,chętni proszę na pw.

Teraz ta druga rzecz :D proszę was ażebyście pomogli mi wybrać którą klasę mam wybrać i rasę oczywiście bo się trosze pogubiłem w tym wszystkim :D która jest tania ale i dobra.Ale proszę was nie proponujcie mi łucznika ponieważ juz nim grałem i chciałbym spróbować kimś innym teraz.... :D

z góry dzięki.

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

Polecam zagrać magiem,kapciem albo wojem. Łatwo się nimi gra , a zwłaszcza wojem , gdyż doszło mu walenie w kilka celów na raz co ułatwia szybki exp.

Jeśli chodzi o rasę to zależy jaką klasom chcesz grać.

Anime_girl_dj.jpg
Opublikowano

@up nie zgodze się z tobą ... na maga wróżka i na kapłana również... kapłan ma więcej dmg na wróżce... a jeśli chodzi o klasę no to kapłan ma na 16 lvl aoe co ułatwie exp, oraz wojem też się dobrze expi

Opublikowano

Polecam woja lub RMC, wojownikiem teraz się bardzo łatwo expi, w PvP raz przegrasz raz wygrasz, jest w miarę tani i ma łatwo dostępne EQ. RMC też jest fajny, dużo skilli do zabawy np. przyśpieszenie, spadochron, płaszcz itp. dużo stunów i w ogóle fajny. Dość ciężko znaleźć na niego EQ.

Woj- Feline

RMC- Feline

TrollololololololololooO!

Opublikowano

RMC jest fajny lecz ciężko jest znaleźć eq. Niestety słaba obrona magicznych atakó robi swoje....

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
Opublikowano

Ja Polecam Łucznika - Człowieka ja miałem eq +5 pvp i ksuza +15 lowców spoków i 35lvl a rozwalałem magów kapłanów i woją na 40lvl

raz rozwaliłem 45lvl woja z dobry eq pvp +10 i topkiem na 34 +16

Polecam Łucznik

30x7xqd.jpg

Pomogłem daj "Lubie To"

:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na forum jest mnóstwo takich tematów. Łap np. ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/514452-prosba-wybor-postaci/

Temat Zamykam

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...