Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

problem dotyczy testosterone, dziś próbując wbić na 2 postacie znów pojawił się jakiś problem.

po zalogowaniu się na 2 postać, pierwsza po chwili dostaje komunikat, że client na którym jest postawiona jest "incorrect". komunikat, który większość już poznała...

jeśli nie to proszę bardzo:

post-30984-1248881264.jpg

problem pojawia się za każdym razem gdy próbuje wbić na 2 postać. (sprawdzałem 3 razy...)

pojawia się nawet gdy jeden client jest "czysty" a drugi został włączony przez testo.

co z tym fantem zrobić bym mógł włączyć 2 postacie :|

faqjri.png
Opublikowano

ja też odpalam przez loadera 2 chary i mi dobrze działa, a używasz jakiegoś bota?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

bota nie używam, mam najnwoszego testo.

jeśli wam działa, znaczy to, że wina nie leży po stronie testo, tylko gdzieś po stronie mojego komputera. :|

próbuje jeszcze raz. może miałem takiego nie farta, że 3 razy mnie wywalilo... możliwe jest też to, że mój staruszek komputer nie uciągnął dwóch silków (chociaż zawsze dawał radę...)

napiszę nowy post, bądź z edytuję czy wciąż mam ten problem, gdy się zaloguję.

faqjri.png
Opublikowano

To niejeste wina testo :P Podobno ci co uzywają oryginalnego clienta też tak mają

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano
To niejeste wina testo tongue.gif Podobno ci co uzywają oryginalnego clienta też tak mają

a przepraszam, co to znaczy oryginalnego clienta?

cóż mam zrobić by był... nie oryginalny? podmienić? jeśli tak to proszę o podanie na co mam podmienić.

faqjri.png
Opublikowano

Oryginalnego clienta - chodziło mi tu o to , że wbijają przez ikonke Silkroad normalnie ;)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

To niejest błąd loadera tylko gry, bo jak wiadomo zawsze cos zepsują. Czekajcie do następnej inspekcji moze cos naprawią albo jeszcze bardziej zepsują ;p