Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Klient

emailnet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem serwer - ale nie wiem teraz jak na nim zagrać - nie mam klienta by się połaczyć - a prawie wszystkie liny z forum wygasły. Mógłby ktoś mi pomóc z moim klientem ???

Serw na hamahi . wszystko niby działa - w bsd jest komunikat Network is Unreachable, czyli OK... Ale jak mam teraz wejśc w grę...

Za pomoc z góry dziękuję

Opublikowano

Pobierz sobie metka z oficjalnej strony, możesz go spatchować, wklej do niego jakieś root z innego serwera, zrób serwer info i ustaw launchera =)

Lub wybierz sobie jakiegoś Clienta tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/297606-tut-spis-clientow/

Opublikowano

nom klienta już pobrałem - ale widzę że zapowiada się kolejny dzień smętnie spędzony na ogarnięcie tego jak to zrobić.

Jestem laikiem i wszystkiego raczej uczę od podstaw. w każdym razie serwer już działa - tylko pozostaje zabawa z tym klientem

Dzięki za odpowiedż

EDIT

Odświeżam - ponieważ pojawia mi się problem - kombinuję na wszystkie sposoby i pojawia mi się komunikat :

123rvc.png

zainstalowałem meina niby z 2008 roku /nie patchowny - wersja 091022/ , dorzuciłem launcher z IP hamachi , użyłem metin2 connect changer /zmiana ip i dałem bramkę 11002/- i oto co mi sie pojawiło...

Możecie mi wytłumaczyć tak po polsku co to oznacza ???

Dziękuję i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...