Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]cały czas zostaje banowany! ;|

Parixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos moze o co chodzi w combacie ze zostaje caly czas banowany? gdy zaczalem grac w ca to troche cheatowalem i zostalem zbanowany po jakims czasie i nie moglem wchodzic przez jakis czas wgl w ta gre! od jakiegos czasu zaczalem grac, gram uczciwie ale po wbiciu 3-4 max poziomow zostaje banowany wczesniej chociaz moglem robic nowe postacie i grac dalej teraz nie moge nawet nowej postaci zrobic. Pisalem juz do Nxonu wielokrotnie i tlumaczylem im ze nie mam z cheatami nic wspolnego jednak nic to nie dalo! moze dlatego ze jak gram to caly czas probuje zabijac headshotami ?

No wlasnie i znowu zostalem zbanowany i tym razem juz przy zrobieniu nastepnej postaci tez mam bana!

Wie ktos moze co zrobic by uniknac tych banow ? prosze o sensowne odpowiedzi !

Opublikowano

Najlepiej sprawdz cały komputer czy czasem nie masz cheatów. Ja bym ci poradził tak jak ja zrobiłem, usunełem wszystkie cheaty,injectory i odinstalowałem ca z jednego dysku i potem zainstalowałem na następny dysk C. Od 2 tygodni mam juz to konto zawsze po tygodniu banowali, teraz mimo wszystkich raportów nie dostaje bana. Liczą tu się też cheaty do innych gier jak masz, więc najlepiej usuń wszystko co tam masz. Generatory account i inne, moze to być też ban jeśli hs wykryli ze masz na kompie jakiś plik Combat Arms NX hack i inne takie nazwy. Za to wszystko nexon banuje. Mam nadzieję ze skorzystasz z tej metody i nie będziesz dalej zbanowany. No i jeszcze jedno , za staty nie mogą ci dać bana.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...