Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć brakujące RP?

Kevcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Kupilem punkty RP za 20 zl 839 i brakuje mi Do Caitlyn króra kosztuje 975RP

Jak mam zdobyć w jakis sposob to 140 RP ?

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Kurcze ale nie potrzebne mi az tyle tego rp , Nie darady jakos zdobyc ? Np ze jak ktos sie rejestruje to ze polecilem mu te gre lub inny sposob !

Zauważylem ze jest funkcja SMS za 11 zl bede mial 180 ale i tak odpowiedzcie mi na pytanie !

Opublikowano

A daje np ze jak 1 osoba wejdze to tez da

Gdzie ten reflink ??

Opublikowano

Dostajesz za 10 ref linkow 975RP (nie za pojedyncze tylka za calosc) kazda postac z ref linka musi miec 5lv

Link masz na stronie lola w ustawieniach konta ;p

Opublikowano

O to super ze dostane 975 akorat na bohatera i nie bede musial kupowac tego RP , ale mam pytanie

jak to dziala ze ja wysylam komus linka i on musi sciagnac gre i wbic 5 lv czy

moge dac mu linka i on wbija 5 lvl wlasnie to chce do multi kont czy

moge dac komus linka kto ma juz np.20 lvl. I mi zaliczy. Ktore z tych 3 rodzajow jest dobre !:P

Legenda
Opublikowano

O to super ze dostane 975 akorat na bohatera i nie bede musial kupowac tego RP , ale mam pytanie

jak to dziala ze ja wysylam komus linka i on musi sciagnac gre i wbic 5 lv czy

moge dac mu linka i on wbija 5 lvl wlasnie to chce do multi kont czy

moge dac komus linka kto ma juz np.20 lvl. I mi zaliczy. Ktore z tych 3 rodzajow jest dobre ! :P

Zadziała tylko wtedy, jeśli założy konto z tego linku i wbije od 1 do 5.

Opublikowano

Czyli ja robie sobie z mojego linka (reflinka) konta az 10 . Potem wchodze na kazde i wbijam 5 lvl , ktory bede wbijal okolo 3h na jednym koncie . Mam pytanie pomoglbymi ktos chociarz 3 konta :D i nie bede tworzyl nowego tematu to moze ktos mi powie cos o Caitlyn'ie bo go wlasnie chce kupic za 975 z tych reflinkow . Mam jeszcze problem z zalowowaniem sie na strone LOL'a logowalem sie na .na. I na .euna. Ale zaden nie dzialal ! I nie znam reflinka :D

Opublikowano

Czyli ja robie sobie z mojego linka (reflinka) konta az 10 . Potem wchodze na kazde i wbijam 5 lvl , ktory bede wbijal okolo 3h na jednym koncie . Mam pytanie pomoglbymi ktos chociarz 3 konta :D i nie bede tworzyl nowego tematu to moze ktos mi powie cos o Caitlyn'ie bo go wlasnie chce kupic za 975 z tych reflinkow . Mam jeszcze problem z zalowowaniem sie na strone LOL'a logowalem sie na .na. I na .euna. Ale zaden nie dzialal ! I nie znam reflinka :D

o matko jak można napisać "chociarz "

1. na twoim koncie na stronie league of legends , logujesz się dajesz po prawej taką opcję zaproś znajomych później klikasz obrazek kopiujesz link

2. rejestrujesz 10 kont

3. na każdym koncie wbijasz 5 lvl

4. raczej nikt ci nie wbije , i innego sposobu nie ma

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja jedno konto robię ~~1h 40 minut :) battle tutorial = 12minut , 4x custom 5x5 gram, z czego 3x 20minut i jeden pół godziny, bo nie wpadnie wystarczająco dużo expa ^^

Gold Member

nvm

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...