Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu ?!

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu mi lvl wgle nie idzie mam 4 lvl i wgle i idzie mam juz koncuwke lvl nabilem na poczatku na misji byl to 3 potem 4 w jakims tam wyscigu i potem po tym wysciugu mialem 4lvl i caly pasek prawie zapelniony wlasciwie caly tylko mi lvl nie chce dac xD

i bije i bije te goryle cale na plazy i nic mi lvl nie przychodzi, a nie wiem gdzie wziasc misje ;(

Weteran
Opublikowano

Napewno masz questy na 4lvlu, kliknij "J".

Zrób wszystkie dostępne questy, a przynajmniej te najważniejsze(ale na 4lvlu i tak chyba ma się tylko 1 quest główny).

Opublikowano

Może nie patrzysz na odpowiedni pasek?

Pewien gracz to mnie pisał, także z podobnym problemem, a okazało się ,że patrzy za zły pasek.

rexl.png

Rób cały czas misję nie ma możliwości, żebyś w końcu nie awansował.

@Down

Ahhh.. miło mi :D

"i bije i bije te goryle cale na plazy i nic mi lvl nie przychodzi, a nie wiem gdzie wziasc misje ;( "

Skoro bije, to bije, więc Exp powinien lecieć ;)

Za misje pisał, że dostaje Exp'a, a misje głownie opierają się na walce ;)

Co do misji...

Misji jest pełno wystarczy sięrozejrzeć po okolicy. Jeśli wykonałeś już wszystkie dostępne to może ich nie zakończyłeś i dlatego nie masz następnych. DC jest tak skonstruowane, że 30 lvl(maksymalny) można wbić na samych misjach (spokojnie).

1294477714-U1.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

@UP

Ty tworzysz mój dzień ^^

A może po prostu serwer ma takie lagi, iż nie możesz zabić potworów? To też częsty problem graczy DC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...