Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JEBANY Cheat master

TAMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qurwa mać

pytanie do lodiego czy cie pojebalo jak dawaleś opcje dc w trade?

właśnie okradli mnie na 60 b set oraz 70 b w depo wiadomo że k2 z tym nic nie zrobi czyli 1 rok gry poszedł sie jebać

wiem z pewnąścia że mody wykasują ten temat ale może ktos to przeczyta a najbardziej

chciał bym żeby sie lodi wypowiedział

Opublikowano

dc w trade? jeśli chodzi o DC hacka to już go chyba niema....a poza tym,jak ktoś mógł Cię okraść przez trade?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

kupowałem p2p umow byla 3b teraz 3 b później daje passy i daje trade na 3 b

ona włożyła jakies 2 itemy i ja dc próbuje sie zalogowac acc connected po 15 minutach wchodz na konta a tam nic

nawet kasy na repot jedyne co zostawili to 15 zaproszeń bc+6

chodzi mi o to że w CM jest opcja dc przy trade czy cos takiego po co to było niby dodane?

Kończe z mu nie ma sensu juz grać na 330 lvlu od nowa nie ma jak

Opublikowano

Nie ma tam takiej opcji :blink:

A to, że Cię okradli to tylko i wyłącznie Twoja wina.

DC to pewnie był przypadek albo ta osoba miała dosyć głośnego ostatnio DC Hacka.

Trzeba było kupić p2p na allegro.

Duuużo ludzi pisze, żeby nie kupować p2p w grze od osób niezaufanych.

aaa

Opublikowano
kupowałem p2p umow byla 3b teraz 3 b później daje passy i daje trade na 3 b

ona włożyła jakies 2 itemy i ja dc próbuje sie zalogowac acc connected po 15 minutach wchodz na konta a tam nic

nawet kasy na repot jedyne co zostawili to 15 zaproszeń bc+6

chodzi mi o to że w CM jest opcja dc przy trade czy cos takiego po co to było niby dodane?

Kończe z mu nie ma sensu juz grać na 330 lvlu od nowa nie ma jak

won trollu ! poczytaj nawet tutaj sie pisze o DC hacku bo juz go nie ma Cheat Masterze tak przy okazji przydatny był by dc hack do oczyszczania ze spotow :) i moze bys nie uzywał wulgaryzmów w topicu ? jest to Twoja wina jak sie dajesz nabierac na jakies kretynskie zamiany 3b teraz 3 potem to trzeba miec "mało w głowie" pozdro zycze powrotu do gry :)

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano

to tylko twoja głupota pozbawiła cię blesów a nie cm .Ta sztuczka z dc jest już znana ,ale nie chciało sie przed kupnem zajrzeć na stronę gmo m , i zobaczyć ile topicków o tym jest . Twoja wina i nie mniej pretensji do lodiego tylko d siebie